Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już widzieliśmy twój serwer Arutan.pl - Miała być taka pompa ~ wyszło 150online.

Polecam Kretovskiego & Cannzasa dają VPS pod pracę itp.

Jakiego Cannzasa? On ma tam c***a do powiedzenia.

Polecam Kreta, spełnia wszystkie Twoje wymagania.

@kombajnik

Opublikowano

Nie polecam. Na arutanie pokazał jaki z niego dupa a nie technik. Do tego jeżeli chcesz robić serwer na 2089/34k to lepiej się za to nie bierz bo już na starcie widać twoje z*******e skillsy. A za tej hejt w mistrzunia że to niby jego wina to sam sobie dół kopiesz i twojemu potencjalnemu sponsorowi. Pamiętajcie że każdy serwer da się zgasić. :)

Hax1or siedział przy nich na TS3 i się im w ryj śmiał jak tego kozackiego dedyka gasił.

Powodzenia

4kbucl.png
Opublikowano

co gasił? xD xD xD Gasił przez pierwsze 30 min, potem już nie dał rady :)

a no chyba, że tak. a czemu nie jesteś już w teamie arutana? :)

4kbucl.png
Opublikowano

True sponsoruje projekty ukończone, ale dziękuje

co do Arutana znasz tylko jego wersję i tak na prawdę znasz mniej niż prawdę. Prawdę znam ja i osoby, które były przy rozmowie telefonicznej. C**j nie technik? Co ty nie powiesz... Arutana wyprowadziłem im na czysto, wystartowali? wystartowali... Więc o co tu chodzi? :) Wiem wiem wiem... Gadają jakie to ja im bugi nie zostawiłem... Ale śmiem stwierdzić, że to tylko po to by mnie "poniżyć" bo co mają innego powiedzieć? Dobrą opinie wystawić? Za zawistne ludzie na dobrą opinię ;] Najlepszym dowodem jest to jakim jestem technikiem skoro będąc w teamie serwer stał - nie miał się najlepiej(z powodu graczy, nie z powodu bugów), kiedy ja byłem w teamie jedynym problemem, który zgłosili gracze był błedny opis w butach wiatru dotyczący czasu. Więc uwierz, że mało wiesz, bardzo mało na ten temat i nie tobie sie  tutaj wypowiadać co do Arutana bo nie znasz wersji obu stron.

Dziękuje za miłą opinię. :)

Wiem wystarczająco dużo arutana strona na starcie padała przez ciebie bo za dużo na mpc skakałeś i trzeba było ci smycz ukrócić.  I to samo stanie się z każdym kolejnym serwerem dopóki trochę rozumu nie nabierzesz.

Wracaj na swojego game 2089 i udawaj technika.

Hax1or siedział przy nich na TS3 i się im w ryj śmiał jak tego kozackiego dedyka gasił.

Powodzenia

Ktoś ci głupoty nagadał stronę na starcie gasiła pewna osoba która raczej nie chce być znana.

Opublikowano

Wiem wystarczająco dużo arutana strona na starcie padała przez ciebie bo za dużo na mpc skakałeś i trzeba było ci smycz ukrócić.  I to samo stanie się z każdym kolejnym serwerem dopóki trochę rozumu nie nabierzesz.

Wracaj na swojego game 2089 i udawaj technika.

Ktoś ci głupoty nagadał stronę na starcie gasiła pewna osoba która raczej nie chce być znana.

szkoda sił i słów na takie osoby, osobą, która nie chce być znana jest douchebag, który waży 110 kg :) :) :) :)

@Edit wyłaczenie strony to tak jak bicie dzieci ze szkoły podstawowej :D

Opublikowano

Już widzieliśmy twój serwer Arutan.pl - Miała być taka pompa ~ wyszło 150online.

Polecam Kretovskiego & Cannzasa dają VPS pod pracę itp.

Nie ma takiego czegoś jak kretovski & canzas. Nie wiem skąd takie plotki się biorą. Nigdy nie zajmowałem się sponsoringiem "z kimś". To, że sponsoruję/sponsorowałem CJ albo Cannzasa nie oznacza, że prowadzę z nimi swój sponsoring.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

YOUR BULLSHIT COME OFF OF THAT

SOMEONE TELL THESE MOTHERFUCKERS THAT MIKOŁAJ IS BACK

A tak na serio to nie polecam współpracy z tym panem, bo wystarczająco popisał się swoim projektem.

Opublikowano

szkoda sił i słów na takie osoby, osobą, która nie chce być znana jest douchebag, który waży 110 kg :) :) :) :)

@Edit wyłaczenie strony to tak jak bicie dzieci ze szkoły podstawowej :D

110 KG to i tak mniej niż twoja siostra xD

...

ODBICIE W LUSTRZE CHCE ZNOWU WMÓWIĆ MI ŻE TO NIE JA...

UWAGA MIKOŁAJEK WAS DOJEBIE JAK GO WKURWICIE :<

Opublikowano

110 KG to i tak mniej niż twoja siostra xD

...

ODBICIE W LUSTRZE CHCE ZNOWU WMÓWIĆ MI ŻE TO NIE JA...

UWAGA MIKOŁAJEK WAS DOJEBIE JAK GO WKURWICIE :<

jak jesteś taki już kozak to wstaw całe zdjęcie a nie tylko wycinek w dodatku przerobiony :D:)

Opublikowano

@Mikolajek1233

Jeśli zdjęcie pochodzi z facebooka policja nic mu nie zrobi, rejestrując się na takich portalach jak facebook , nasza-klasa , fotka akceptujesz regulamin w którym jest jasno i wyraźnie napisane iż rejestrując konto stajesz się osobą publiczną i każdy ma prawo rozpowszechniać twój wizerunek bez najmniejszych konsekwencji z tego tytułu iż jesteś osobą publiczną.

Opublikowano

Nie polecam.  Widać że to jakieś gówno co straszy policją bo nie umie sobie poradzić z ludźmi w internetach. Technikiem jest takim marnym że ja p******e. Podniecasz się hardem na którym nic nie trzeba robić. Mistrzunio ci zaufał i wyszedł na tym jak koza na serze. A ty jeszcze zwalasz winę na niego człowieku twój grób jest tak głęboki że już nawet dna nie widać :) Nie polecam

Tacy psuedo technicy jak ty nawet wstępu na to forum nie powinny mieć.

Opublikowano

Nie polecam.  Widać że to jakieś gówno co straszy policją bo nie umie sobie poradzić z ludźmi w internetach. Technikiem jest takim marnym że ja p******e. Podniecasz się hardem na którym nic nie trzeba robić. Mistrzunio ci zaufał i wyszedł na tym jak koza na serze. A ty jeszcze zwalasz winę na niego człowieku twój grób jest tak głęboki że już nawet dna nie widać :) Nie polecam

Tacy psuedo technicy jak ty nawet wstępu na to forum nie powinny mieć.

nie rozumiem dlaczego cały czas coś ktoś wspomina o mistrzuniu hehehe mistrzuniu był i minął, czas na nowy projekt - jak widać BOLI WAS TO xD xD

a co do zaufania mistrzunia nie zgodzę się z tym - wykonywałem jego pomysły i jego wizje więc to ja na tym wyszedłem źle xD pozdro 600 :)

Opublikowano

nie rozumiem dlaczego cały czas coś ktoś wspomina o mistrzuniu hehehe mistrzuniu był i minął, czas na nowy projekt - jak widać BOLI WAS TO xD xD

a co do zaufania mistrzunia nie zgodzę się z tym - wykonywałem jego pomysły i jego wizje więc to ja na tym wyszedłem źle xD pozdro 600 :)

Mistrzunio zna ludzi ciebie nikt nie lubi. Już widzisz różnice ?

I nikogo nie boli to że robisz serwer bo zapewniam cię że on nie wystartuje :)

Opublikowano

@Mikolajek1233

Jeśli zdjęcie pochodzi z facebooka policja nic mu nie zrobi, rejestrując się na takich portalach jak facebook , nasza-klasa , fotka akceptujesz regulamin w którym jest jasno i wyraźnie napisane iż rejestrując konto stajesz się osobą publiczną i każdy ma prawo rozpowszechniać twój wizerunek bez najmniejszych konsekwencji z tego tytułu iż jesteś osobą publiczną.

Jak nie człowieku zrobi spokojnie policja mu wyraził na udostępnienie swoich zdjęć nie?, tak więc na c**j to zrobił a teraz poniesie tego konsekwencje  tak więc ma ziom przesrane bay bay ;_)

@Ashsz

Mistrzunio zna ludzi ciebie nikt nie lubi. Już widzisz różnice ?

I nikogo nie boli to że robisz serwer bo zapewniam cię że on nie wystartuje :)

Czyż bym czuł ból dupy z twojej strony że Mikołaj coś osiąga a ty nic? człowieku weź się czymś zajmij

grozisz mu że serwer nie ruszy c**j z mistrzem jak to głupek i skończony imbecyl który nic nie potrafi i jego JP motor java

nie powiem  rozmawiałem z nim ale to kretyn i nic więcej nie napiszę tak więc sorry wypierd**** dzieciaku.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...