Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans do Silvera 2

dawidlupa243

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem związany z awansem do silver 2. Mam już wygranych 53 rankedy, w których jestem zawsze 1-2 w teamie w ilości zabić. Ostatnio wygrałem 7 meczy z rzędu a  8 zakończył się porażką ale awansu nie było. W cs'ie mam przegrane 112 h. Mogę dodać, że nie mogę zapraszać znajomych ponieważ piszę mi że nie mam zakupionej gry. Może pomoże zakup dowolnej gry na steamie lecz to chyba nie jest z tym związane ? Proszę o pomoc

579571423327107377857.png

Opublikowano

Hmm, ja do silvera 2 awansowałem po 3 winach z rzędu.

Spróbuj sprawdzić spójność plików.

@Edit.

Po za tym, do awansu i punktów elo potrzebne są mvp. Więc staraj się plantować bombę itp.

graphic.png

Opublikowano

Z silvera 1 bardzo ciężko ostatnio wyjść. Musisz poprawić swój matchmaking ratio win/lose aby awansować, najlepiej cały czas wygrywając.

Opublikowano

Ja z s1 wyszłem wygrywając 11 meczy pod rząd w tym cały czas otwierając.

Opublikowano

ja jak spadłem z silver III do silver II to awansowalem po 4 meczach , 2 wygrane pozniej remis i przegrany i po przegranym avans :D

Opublikowano

Nie ma ilości meczy, po których spadamy/przegrywamy. Ja na przykład miałem s4 i przegralem 15 - 20 meczy POD RZĄD [żadna wygrana] były może 3 - 4 remisy. I nie spadłem następnie wygrałem 7 meczy, S5, 6 meczy WIN - s6. Dziwne to jest i musisz po prostu wygrywać i nie poddawać się.

Opublikowano

Hmm, ja do silvera 2 awansowałem po 3 winach z rzędu.

Spróbuj sprawdzić spójność plików.

@Edit.

Po za tym, do awansu i punktów elo potrzebne są mvp. Więc staraj się plantować bombę itp.

Co ma cholera spójność plików do awansu...

Graj, graj, a w końcu awansujesz. Nie ma na to żadnych tricków, ani rady.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak mi tak wytłumaczyli

W grze występują takie niewidzialne punkty , które się dostaje za wygraną i przegraną (win + , lost -) jak masz więcej przegranych (sprawdz w profilu w cs % wygranych) to musisz nabić więcej np wygranych niż przegranych wtedy będziesz miał większą szansę na awans.Sam posiadam % wygranych 50+ i mam awans przeważnie 3-4 gry wygrane pod rząd ale jak przegram dajmy 2 to mam za 5-6.

"Żaden motherfucker nie podskoczy do Polaka"

"Na kolana padam tylko przed Bogiem, więc nie licz, że klękne na glebe przy tobie"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja przed chwilką awansowałem z S1 do S2. Staty nie mają nic do awansu, prawie zawsze byłem pierwszy w tabeli, wygrywałem przegrywałem i nic. Teraz grałem, byłem 3 od końca prawie nie grałem bo wywalał mi ping po 500, wygraliśmy i po tym meczu awansowałem. Wcześniej zrobiłem serię 4 winy pod rząd, nie dostałem awansu. Przegrałem po tych 4 winach jedną grę i po tej jednej teraz wygrałem ze statami przy końcu i awansowałem ;) Teraz mam nadzieję, że tak jak pisaliście po 3 winach będę przeważnie awansował :) Tak to u mnie wyglądało.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ehhh. I co mamy z tym zrobić? Z s1 jest ciężko wyjść. Ogólnie to szybko z s1 wyszedłem, ponieważ grałem ze znajomymi, którzy posiadali większe rangi niż ja. Też ci polecam grać z rangami większymi niż twoja to awans będzie szybciej.

Opublikowano

Jeśli nie uda ci się wyjść to ostatecznie możesz zawsze na allegro znaleźć kogoś kto ci wybustuje jedną rangę za  5-10zł.

Ogólnie ja w silverze 1 nigdy nie byłem ale ziomek wyszedł po 5 winach(8-9 mvp na grę ).

Pozostaje ci nie tracić nadzieji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...