Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Life is Life #2 - Wolny czas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W wolnym czasie od robienia prawa jazdy to albo gram na kompie albo piaskuję. Ostatnio coraz częściej bawię się w piaskowanie bo przynajmniej kasę z tego mam.

Opublikowano

Przeważnie trening, czasami jakiś densing/melanż no i trochę przynołlajfić też trzeba :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Jak jest ciepło, to wychodzę gdzieś z kolegami, ale jak jest zima to całymi dniami przesiaduję przy komputerze ;l

Taka rutyna życia

BbzHBjW.png

Admin Cienia
Opublikowano

Dla mnie weekend, to głównie odpoczynek od pracy, nieco więcej czasu na kompa, wypad na świeże powietrze itp.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jak jestem w domu to glownie rower i znajomi.

W akademiku niestety siedzenie przed kompem, czasami zajmowanie sie rzeczami ktore mnie interesuja, a tak to fb/mpc.

Ogolnie nie jestem typowym studentem wiec codzienne picie nie jest a mnie, raczej cotygodniowe dobre imprezy :)

banner.jpg

Opublikowano

Gdy mam wolny czas, to przeważnie posiedzę przed PC. Gdy komuś chce się wyjść to od razu wychodzimy. Od czasu do czasu poczytam książki i interesuje się e-papierosami :)

Najdłuszy mój weekend? Chyba max 1 tydzień.

Opublikowano

Jest jasno- Ide na lokalne trasy zjazdowe poskakać na rowerze.

Jest ciemno(ew. jestem chory, rower się popsuł)- Siedze na komputerze i gram/czytam fejsa.

graphic.png

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...