Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Life is Life #2 - Wolny czas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was w kolejnym temacie Life is Life.

Tym razem pod lupę bierzemy czas wolny.

A mianowicie pytanie jest takie:

Co robicie w czasie wolnym ?

Wasz najdłuższy weekend ?

Zapraszam do dyskusji i udzielania odpowiedzi.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Ja z reguły w weekend jak mam wolny to idę do klubu ze znajomymi, całą ekipą siadamy przy stole, pijemy wódkę i bawimy się do białego rana. Kolejnego dnia leczymy kaca do 15, same chłopy idą grać w pokera, a dziewczyny siedzą w domu, a wieczorem powtórka z dnia wcześniejszego znów w pełnym składzie.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Ja z reguły w weekend jak mam wolny to idę do klubu ze znajomymi, całą ekipą siadamy przy stole, pijemy wódkę i bawimy się do białego rana. Kolejnego dnia leczymy kaca do 15, same chłopy idą grać w pokera, a dziewczyny siedzą w domu, a wieczorem powtórka z dnia wcześniejszego znów w pełnym składzie.

Druga część dnia wygląda trochę jak za czasów "Titanica" xD

Ja wolny czas spędzam różnie. 

Weekendy najczęściej z rodziną, gdyż jestem bardzo rodzinnym człowiekiem. ;p

Kumple i koleżanki spadły na dalszy plan po narodzinach dziecka więc nie zbyt mam czas na imprezowanie ... nie narzekam ;p

Gdy mam "wolne" i dziadkowie chcą zająć się "małą" to z kobietą wychodzimy do kina, restauracji itp... nie możemy iść nigdzie na balety i imprezować bo dziecko jest na tyle małe, że musimy trzymać rękę na pulsie ;p  ... chciało się być dorosłym ; (  xD Nigdy nie przepadałem za dyskotekami więc jest mi to na rękę. 

Raz na jakiś czas "dostaje wolne" od mojej kobiety, i wtedy wychodzę z kumplami ;) 

Często kończy się to jakąś katastrofą ... wychodzimy do baru, na gokarty, Paintball ...  zbyt często nie jesteśmy aż tak kulturalni i zostajemy u kumpla,  chlejemy, bo piciem się tego nie da nazwać do rana. ;p

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Mój czas wolny to pakiernia, nauka, internety i "friendsy". xp
Chociaż przez naukę średnio mogę nazwać to czasem wolnym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Bardzo specyficzna i inteligentna odpowiedź na moje pytanie.

Mogłeś chociaż dobrze napisać gre grę *.

Celowy zabieg artystyczny, więc ta gra to liga legendarnych (celowo bez kropki)

Opublikowano

Mój weekend to:

Komputer -> 40km rowerem -> komputer

w zimie troche bylo nudno

A na pc gram głownie w gry multi z koleżkami, jak nie ma z kim grać to oglądam anime.

Opublikowano

Mój weekend to:

Komputer -> 40km rowerem -> komputer

w zimie troche bylo nudno

A na pc gram głownie w gry multi z koleżkami, jak nie ma z kim grać to oglądam anime.

To teraz na showup etc mówi się gry multi z koleżankami, tak? c: 

Opublikowano

Co robię w wolnym czasie? Jeżeli już go mam ( :D ), to przeważnie gram w jakieś multi gierki ze znajomymi albo czytam jakieś ciekawe książki (których jest coraz mniej :( ). Spontanicznie coś rysuję albo "się dokształcam" :) Czasami, jeżeli znajomi są zajęci, to oglądam jakieś luźne filmy, byle nie anime. (Zbyt) rzadko wychodzę gdzieś z domu :/ Ale mi to nie przeszkadza :)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

Jeśli mam wolny czas,czyli tylko weekend bo w szkole cisną strasznie do testów to gram w LoL'a,idę z kolegami na jakies balety.

Opublikowano

Przeważnie siedzę i bawię się plikami serwerowymi, spędzam czas z przyjaciółmi lub dziewczyną, a sobota jest cała przeznaczona na parkour :)

Opublikowano

ja przeważnie to gram w gry, chociaż nie tylko. Czasami sobie oglądam rózne filmiki na yt, np: Gimper czy takie tam. Gram w lol'a i siedzę na fejsie. Nawet na dwór zacząłem wychodzić co dla mnie jest wielki szacun, no i chodzę do szkoły się nudzić.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Książki. (Wczoraj zacząłem Ubika) Oprócz tego: Assemblery, Cszarpy, AutoIty, ChetyEngine, crackery, boty itp. 

Edit: + jak mi się nudzi robię spolszczenia (Jakieś małe programiki, gierki itd, ale to serio jak mi się już bardzo nudzi)

Opublikowano

Różne mam zajęcia - zależy od czasu, pogody, samopoczucia. 

Zazwyczaj jest to fotografowanie, gra w gry, przeglądanie/udzielanie się na forach czy stronach internetowych, muzyka (instrumenty jak i samo słuchanie) lub szkolenie psów. 

Gdy jest to dłuższa przerwa stawiam na podróże, wypady ze znajomymi. Ale w sumie nic ciekawego. 

~ ~

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

W weekendy najczęściej z dziewczyną jedziemy do jakiegoś baru, restauracji, klubu, z towarzystwem lub bez, zależy. Ale najczęściej to po prostu zapraszam jakiś ziomków do mnie do domu i dzieją się dziwne rzeczy :v Ludzie mówią, że wszystko jakieś zielone i zwalnia, a potem przyspiesza, a potem wiruje i tak w kółko.

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...