Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grac na PL czy na Void?

Vixen/Kidson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam pytanie bo nie wiem gdzie zaczac gre?

PL czy Void? 

Ile gra na PLU tak mniej wiecej ludzi a ile na Void?

i Kim najlepiej zaczac? kto dobry do expa? Add dobry czy lipny? HM??

Opublikowano

Ja ci polecam grać na VOID.

Add nadaje się do expa, a w sumie każda postać jest dobra nie ma najlepszej ;p

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Siemka,

Mam pytanie bo nie wiem gdzie zaczac gre?

PL czy Void? 

Ile gra na PLU tak mniej wiecej ludzi a ile na Void?

i Kim najlepiej zaczac? kto dobry do expa? Add dobry czy lipny? HM??

1. Void.

2. Na PLu do 200 raczej (w jednym momencie oczywiście), na Voidzie w cholerę. Na forum Voida jest obecnie 1200 osób, w grze podobnie.

3. Każda postać jest dobra, kwestia wybrania joba (klasa postaci) i doboru skilli. Nie można Ci nic narzucić, musisz sam zdecydować który styl walki Ci odpowiada.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wybór jest tylko i wyłącznie twój, zależy to jakiego typu postacie lubisz, w zwarciu czy na odleglość, tankowate czy nie, ew. kobieta czy facio? xD

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Jeśli jesteś nowy, bądź nie grałeś od dawna, dobry na początek będzie chyba Add, z klasą Mastermind (typowo pod plansze). Łatwe comba, mocne skille, jedzie wszystko na swojej drodze.

Opublikowano

A ja sie wypowiem na temat serwerów. Na Voidzie masz więszky exp, potki woli po 10k w kilka dni max lvl, i szybko zaczyna sie endgame co dla mnie jest dość nudne. Nie robisz misji na klase tylko od razu dostajesz  itemek zmieniający klase który normalnie trzeba kupic, jak dla mnie, to serwer dla tych co idą na łatwizne, na PL'u może jest i mało ludzi, ale żeby wbić jakiś tam lvl trzeba sie troszkę namęczyć a na voidzie... huh...

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Dlatego moim zdaniem dobrym rozwiązaniem jest gra na NA, exp i itemy jak na EU, no tylko że po angielsku, ale kto potrafi to da se rade :3

Opublikowano

A ja sie wypowiem na temat serwerów. Na Voidzie masz więszky exp, potki woli po 10k w kilka dni max lvl, i szybko zaczyna sie endgame co dla mnie jest dość nudne. Nie robisz misji na klase tylko od razu dostajesz  itemek zmieniający klase który normalnie trzeba kupic, jak dla mnie, to serwer dla tych co idą na łatwizne, na PL'u może jest i mało ludzi, ale żeby wbić jakiś tam lvl trzeba sie troszkę namęczyć a na voidzie... huh...

Gra w Elswordzie zaczyna się dopiero na 70 poziomie ;d

Dlatego moim zdaniem dobrym rozwiązaniem jest gra na NA, exp i itemy jak na EU, no tylko że po angielsku, ale kto potrafi to da se rade :3

Na NA market jest zniszczony, dlatego nie polecam. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Gra w Elswordzie zaczyna się dopiero na 70 poziomie ;d

Na NA market jest zniszczony, dlatego nie polecam.

No tak tylko ze masz 70 lvl i robisz tylko eq z sekretów i henie, o i spam serca, może czasem rajd, nie odblokowujesz żadnych skilli, szczerze mówiąc to jest jednak trochę nudne :x

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

a dot. Voida. Jest już 27 lutego oraz godzina 18:38, kiedy odpalą serwer?

Void jest najlepszym serwerem na swiecie, bo nie chodzi tu o pay2win, a o dobrą zabawę, czyli4fun, 70 wbijesz szybko w 3-7 dni, zależy jak grasz i jak często, ja osobiscie wbiłam 35 lvl w jeden dzień ;) U nich skorpion kosztuje 14kk, a t aka kwote szybko ubzierać, ponieważ bronie z bossów są sporo warte.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak serwer to Void. Na PL nie opłaca się grać bo to p2w a Void to gra taka 4fun.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...