Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę uruchomić Elsworda

cytrynkaxppl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z uruchomieniem elsworda.
Uruchamiam elsworda update zrobił się 100% hackshield tez się zauktulizował ale się nie włącza elsword, a w procesach jest x2.exe i nie mozna go wyłaczyc.

Opublikowano

@DarkinPL bardzo pomocne xD
Jak to nie da sie zakończyć procesu x2.exe?
Reinstall pomoga? masz jeszcze starego elsa, który sie uruchamia bezpośrednio, czy tego przez gameforge live?

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

@Vixen/Kidson z voidem to normalka,bo było pisane,że coś z serwerem. To nie wina clienta...

A co do tematu masz aktualne sterowniki do grafy? net framework?

Jak włączy się hs to sprawdz czy ikona jest przy godzinie(prawy dolny róg) jeśli jest i jest proces x2 to poczekaj trochę.

175391455323056340908.png

Opublikowano

SP3?

moglbym prosic o linka najnowyszch np SP3 i frameworki bo ja sie zbytnio na tym nie znam :D

http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/service-packs-download

Jaki masz system operacyjny Windows? Service Pack 3 jest na XP, natomiast Service Pack 1 dla 7 (SP2 dla Vista, 8.1 nie posiada). Poza tym skoro wcześniej Ci działała gra to nie ma żadnych możliwości, by nagle była to wina sterowników.

Void ma problemy z serwerownią, a dokładniej z połączeniem serwer -> launcher. Czas oczekiwania na włączenie się gry jest zależny od połączenia z ich serwerem. Im więcej osób próbuje się połączyć tym dłuższy czas jest oczekiwania.

Edit

Framework

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653

67qtMtN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...