Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGOSKINY

MrMistrzupl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was .

Jako że nie mam co robić z hajsem postanowiłem kupić sobie losowy zestaw ( M4 AWP AK ) na stronie CSGOSKINY.PL więc mam pytanie . Opłaca się ? Wiem , że dopiero 03.03 uruchomią ale czy to się opłaca. (Pisane na telefonie) 

Opublikowano

Mój kumpel działał w tym biznesie, więc powiem ci jak to jest. Kupując zestaw za 15 zł otrzymasz skiny w cenie 5-7 zł. Ludzie którzy sprzedają takowe skiny chcąc zarobić dają najtańsze skiny. Gdybyś kupił z 5 takich zestawów może dostał byś jakiego blue laminata :3 Więc lepiej doładuj sobie portfel steam i sam sobie kup skiny :)

Opublikowano

Nie kupuj oszukują.

Pisał tutaj jeden użytkownik że skin mu nie doszedł.

Działali już wcześniej.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Mój kumpel działał w tym biznesie, więc powiem ci jak to jest. Kupując zestaw za 15 zł otrzymasz skiny w cenie 5-7 zł. Ludzie którzy sprzedają takowe skiny chcąc zarobić dają najtańsze skiny. Gdybyś kupił z 5 takich zestawów może dostał byś jakiego blue laminata :3 Więc lepiej doładuj sobie portfel steam i sam sobie kup skiny :)

A widzisz gdzieś opcję SMS na Steam? cony są takie bo jest odprowadzany VAT za sms'a, więc jak kupujesz skina za 15zł to oni dostają tylko 8zł, czyli ich rzeczywisty zysk to 1-2zł... 

b_560_95_1.png

Opublikowano

A widzisz gdzieś opcję SMS na Steam? cony są takie bo jest odprowadzany VAT za sms'a, więc jak kupujesz skina za 15zł to oni dostają tylko 8zł, czyli ich rzeczywisty zysk to 1-2zł... 

Co nie zmienia faktu, że osoba kupująca jest zawsze o dużo stratna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...