Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy znów odpalą Void'a?

ŻyjAndrzeju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule.

Czy ktoś wie jaki jest oszacowany czas tego incydentu? Gram na Voidzie od niedzieli i jestem pierwszy raz świadkiem takiej sytuacji.

http://www.elsword.to/forum/index.php?/topic/34238-22515-unexpected-downtime/

Due to the high amount of issues currently going on with this provider we have decided to skip this week's maintenance, hopefully issues will gradually be resolved and we're going to have both an IM update & IB rotation next week's Friday (March 6th).

- 2/26/15

--------------------------

Status: Inbetween (Unstable)

Due to a third party provider's decision to enroll a non gradual maintenance, our patcher is currently under unexpected downtime for the time being. There is no ETA as we have no control when it comes down to third party services.

The next general restart/short maintenance will be either tomorrow or Friday (depending on this incident's response).

Opublikowano

Jest to spowodowane tym, że Void jest serwerem prywatnym i wykupuje serwerownie (nie jest ich, tylko innej firmy, oni ją tak jakby wynajmują). Prawdopodobnie stało się coś u właścicieli serwerowni, napisali, że postarają się odpalić serwer jutro (czyli dziś), bądź w piątek.

Oraz, że 6 marca będzie update ISu i roztapiaczy :3

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Stwórz skrót do x2.exe na pulpicie, w elemencie docelowym dopisz 

"pxk19slammsu286nfha02kpqnf729ck"

Ominiesz launcher. Jeśli HS nie wywali żadnego błędu, to po jakimś czasie się dobijesz i będziesz mogła grać ;p

Mi to zajęło 3 minuty, gdy normalnie Void odpala się w przeciągu 30 sekund (razem z launcherem).

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Tak wiem, to jest grupka ludzi, którzy wykupują pliki od kogu i tworzą prywatny serwer. Dzięki, a jeżeli dzis to o 20 będzie działało? Powiedzmy ( :

Tak wiem, to jest grupka ludzi, którzy wykupują pliki od kogu i tworzą prywatny serwer. Dzięki, a jeżeli dzis to o 20 będzie działało? Powiedzmy ( :

@KlauS. Wywala mi bład jak to wpisuje, że nie odnaleziono tego pliku.

PS. mam windows XP

Opublikowano

Nie wiadomo, pisze wyraźnie: Inbetween(unstable). Czyli serwer jest w czasie naprawy/aktualizacji i jest niestabilny i nie wiadomo czy da się wg zalogować.

Jeśli komuś się udało, niech to napisze, bo jestem ciekaw xD

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

@Klaus Wywala mi bład jak to wpisuje, że nie odnaleziono tego pliku.

PS. mam windows XP

To ma wyglądać tak:

Dysk\Folder\x2.exe "pxk19slammsu286nfha02kpqnf729ck"

Oczywiście podmieniasz to w skrócie pliku.

Nie wiadomo, pisze wyraźnie: Inbetween(unstable). Czyli serwer jest w czasie naprawy/aktualizacji i jest niestabilny i nie wiadomo czy da się wg zalogować.

Jeśli komuś się udało, niech to napisze, bo jestem ciekaw xD

Da się zalogować, bo zalogowałem się na mojego Adda, jednak wywaliło mnie w trakcie robienia dungeona z Besmy ;_;

EDIT:

Mabashi szybszy ;-;

Proof

IVOdCKL.jpg

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To ma wyglądać tak:

Dysk\Folder\x2.exe "pxk19slammsu286nfha02kpqnf729ck"

Oczywiście podmieniasz to w skrócie pliku.

Da się zalogować, bo zalogowałem się na mojego Adda, jednak wywaliło mnie w trakcie robienia dungeona z Besmy ;_;

EDIT:

Mabashi szybszy ;-;

Proof

IVOdCKL.jpg

Na końcu bez tego '' :)

Mi nadal nie działa gdy zrobiłem to co musiałem :c

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...