Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na farmienie

debilowaty122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy jest jakiś szybszy i łatwiejszy sposób na farmienie poprzez asystenta niż klikanie myszką na wieś i na A/B?

Chodzi o zdobywanie odznaczenia grabieżcy dnia, niedawno kiedy ja obskoczyłem 1000 wsi, ktoś inny mnie wyprzedził i miał na +500 wiosek, a farmiłem nonstopeer. :)

Opublikowano

Podobnie jak Lion napisał.

Czyscisz murek w najblizszej wiosce aby 1 lekka nie padała.

Slesz 1lk jak najczesciej.

Sprawdzasz ile toporow i innnego typu wojsk ile nie pada na szczesciu -25 i murku 0.

Slesz ta ilosc tez na ta wioske.

= Grabiezca jesli ktos nie robil tak samo i nie mial wiecej wojsk  :ninja:

Opublikowano

Dobrze, nie o to chodziło, jak farmić to wiem, ale jak to przyśpieszyć. Bo zanim ja wyśle całe wojo to ono zdąży wrócić więc nawet nie zdołam wysłać z dwóch wsi :)

Jednak dziękuje za odpowiedź i czekam na strzał w pytanie.

Jak szybciej farmić, czy jest jakiś klawiszowy skrót? :)

Opublikowano

Jest skrypt który klikasz i sam wysyła danym kafelkiem te 100 atakow potem zmiana strony/wioski lub odswiezenie i mozesz znow slac.

Ja skryptu nie podam bo nie jest legalny :)

Opublikowano

Oto skrypt:

javascript:coords='TU WPISUJES COORDY ODDZIELONE SPACJA';var%20doc=document;if(window.frames.length>0)doc=window.main.document;url=doc.URL;if(url.indexOf('screen=place')==-1)alert('Najpierw%20wejdz%20na%20plac%20skad%20masz%20wysylac%20czujki');coords=coords.split("%20");index=0;pomocookie=document.cookie.match('(^|%20?pomo=([^;]*)(;|$)');if(pomocookie!=null)index=parseInt(pomocookie[2]);if(index>=coords.length)alert('To%20ostatnia%20wioska');if(index>=coords.length)index=0;coords=coords[index];coords=coords.split("|");index=index+1;cookie_date=new%20Date(2019,11,11);document.cookie%20="pomo="+index+";expires="+cookie_date.toGMTString%20();doc.forms[0].x.value=coords[0];doc.forms[0].y.value=coords[1];doc.forms[0].light.value=15;doc.forms[0].spy.value=1;doc.forms[0];javascript:document.forms[0]()

Nie wiem czy jeszcze działa, ale jak grałem w plemiona pół roku temu to działał.
Jak by co to dodajesz ten kod do zakładki, ustawiasz w nim coordy po spacji, zmieniasz tam na końcu np. light=2 wbijasz na plac i klikasz skrypt ;-)

Opublikowano

Wiesz co... ten skrypt to mozna sobie wsadzic.

Szybciej idzie juz przez asystenta , niz klikanie , skrypt , napad , ok.

Takze daruj sobie poza tym trzeba miec premke by go uzywac inaczej jest nie legalny , choc sa sposoby by dzialal bez premki.

@ Piteruum

Skrypt moze i jest , ale baniki za niego tez ladne sie sypia ostatnio , wiec nie warto , bo zaplacisz za niego 600pp , a nie pograsz sobie.

Opublikowano

Wiesz co... ten skrypt to mozna sobie wsadzic.

Szybciej idzie juz przez asystenta , niz klikanie , skrypt , napad , ok.

Takze daruj sobie poza tym trzeba miec premke by go uzywac inaczej jest nie legalny , choc sa sposoby by dzialal bez premki.

@ Piteruum

Skrypt moze i jest , ale baniki za niego tez ladne sie sypia ostatnio , wiec nie warto , bo zaplacisz za niego 600pp , a nie pograsz sobie.

Wystarczy dodac do greasemonkey? 0% szans na bana? :P

I to nie skrypt ktory dodał pan 2 posty wyzej ^.^ .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...