Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ActiveMT2.pl

vOdziaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciężko będzie o dużą ilość ONLINE. Musicie się naprawdę postarać z reklamą. Co do serwera to napewno zagram gdyż odpowiada mi styl " Oldschool" Bez zbędnych nowości ( Pety / mounty ) , Mało setów eq :) Zawitam z ekipą. A wy załatwiajcie reklame :)

Opublikowano

k***a przyjdz na ts i posluchaj Eriona.

każdy z teamu ma skonczone 18

zmienta absy i inne bony na polowki ;-) 

10/15, jesli to ma byc old school pro elo.

Opublikowano

Jakie absy i bony ;D? Bony wchodza w nastepujacy sposob (na przykladnie pż) 25% na 1k pz, 50% na 1,5k pż i 25% na 2k pż :> jest więc srednio :>

Opublikowano

miałem chęć zagrać ale gdyby był to taki klasyczny old school. u Was zamiast niebianów są hwangi i są 6/7 bony.. to mnie odrzuca.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

miałem chęć zagrać ale gdyby był to taki klasyczny old school. u Was zamiast niebianów są hwangi i są 6/7 bony.. to mnie odrzuca.

No wiesz "Wzorowany na AvalonMT2" ;P typowy oldschool z roku 2010 ;>.

Opublikowano

6/7 mi sie tylko nie podoba

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Nie polecam. Dlaczego ? Grafika strony była serwera Venturan.eu. Lecz pani " Arisa " Udostępniła ją, bo zerwała z nami współpracę.Serwer jest kijowy,dużo osób nie będzie.Robiliście go ponad 3 miesiace a tu gówno za przeproszeniem widać. Czyste pliczki terenzo i dodana skrzynia na serwer i zmieniony sys ulepszeń co idzie zrobić w dwa tygodnie.Nie polecam do tego uboga prezentacja moim zdaniem na old school powinno być inaczej.Brak 6/7 , bony max to 10 i to prawdziwy serwer Old School Nie polecam i nie powodzenia :)

Opublikowano

Nie polecam. Dlaczego ? Grafika strony była serwera Venturan.eu. Lecz pani " Arisa " Udostępniła ją, bo zerwała z nami współpracę.Serwer jest kijowy,dużo osób nie będzie.Robiliście go ponad 3 miesiace a tu gówno za przeproszeniem widać. Czyste pliczki terenzo i dodana skrzynia na serwer i zmieniony sys ulepszeń co idzie zrobić w dwa tygodnie.Nie polecam do tego uboga prezentacja moim zdaniem na old school powinno być inaczej.Brak 6/7 , bony max to 10 i to prawdziwy serwer Old School Nie polecam i nie powodzenia :)

kolega nie wie co mówi widać :D... Pliki terenza? buhahahah.... Nawet nie śmieszne... Grafika wasza? Jak wasz śmieszny venturan nawet 10 graczy nie miał ... ciekawe za co mielibyście sobie kupić ten layout..

Opublikowano

no tak bo teraz sie robi serwery na miesiac jak verteris :)

nie rozumiem postu... my planujemy prowadzić serwer ile wlezie... W planach są update co 2 miesiące .

Opublikowano

Boże co za syf.. 

Gówno, a nie "old school". Nie ma nic nowego. 

Nie polecam.

Nie ma nic nowego? Gównie a nie oldschool?? ty wiesz co znaczy old school? Stara szkoła.. Bez nowych rzeczy, nowego syfu :>.... Widać słaby inglish.

Opublikowano

no tak bo teraz sie robi serwery na miesiac jak verteris :)

Vesteris jeszcze nie wystartował, ba, nawet nie ma zapowiedzi, a Ty śmiesz mi mówić, że jest na miesiąc? Poczekamy, zobaczymy. ;)

@adiskan, Nowe rzeczy, dobre i przemyślane są potrzebne. Tutaj tego nie ma.

@topic, kumpel wpadł na betę i żałuje, serwer niezbyt przemyślany w jego odczuciu. Nikt chyba niczego nie dopasowywał, skoro chłopak na 65lvlu miał ledwie 30kk, a jeden 6/7 kosztuje 60kk. Biżu prawie nie leci, do 65lvla tylko kolce z łez poleciały.

xdnXBJo.png

Opublikowano

No wiesz "Wzorowany na AvalonMT2" ;P typowy oldschool z roku 2010 ;>.

10x odgrzewany kotlet traci smak :)

ludzie są idiotami kierując się tym że np. na Balm*ra gra dużo osób to zrobie taki sam serwer i u mnie będzie grało równie dużo.

troche mi się to nie podoba.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Vesteris jeszcze nie wystartował, ba, nawet nie ma zapowiedzi, a Ty śmiesz mi mówić, że jest na miesiąc? Poczekamy, zobaczymy. ;)

@adiskan, Nowe rzeczy, dobre i przemyślane są potrzebne. Tutaj tego nie ma.

@topic, kumpel wpadł na betę i żałuje, serwer niezbyt przemyślany w jego odczuciu. Nikt chyba niczego nie dopasowywał, skoro chłopak na 65lvlu miał ledwie 30kk, a jeden 6/7 kosztuje 60kk. Biżu prawie nie leci, do 65lvla tylko kolce z łez poleciały.

Dobra więc po 1..... Są nowe rzeczy ;>.. Jakbyś umiał czytać to byś widział w prezentacji jebitny napis nowości. A po 2 na 65 lvl miał 30kk... Jakbyś pomyślał... Żeby mieć kase trzeba dropić w dobrym do tego miejscu... Nie wszędzie leci dużo yang w porównaniu z expem... A w dodatku gracze dostali na start dodatki jako iż jest to beta i mieli latwiej co do expa a bonusu do yang nie było.

10x odgrzewany kotlet traci smak :)

ludzie są idiotami kierując się tym że np. na Balm*ra gra dużo osób to zrobie taki sam serwer i u mnie będzie grało równie dużo.

troche mi się to nie podoba.

Tylko że teraz tamten serwer jest 100x inny ;>. i nie ma już takiego jak ten.

Opublikowano

k***a przyjdz na ts i posluchaj Eriona.

każdy z teamu ma skonczone 18

Co ty pierdolisz debilu, znam wielu osób co mają 13-14 lat a głos mają jak 20+ lat, więc naprawdę skończ dziecko...

Erion ma 15 lat.

Opublikowano

Dobra więc po 1..... Są nowe rzeczy ;>.. Jakbyś umiał czytać to byś widział w prezentacji jebitny napis nowości. A po 2 na 65 lvl miał 30kk... Jakbyś pomyślał... Żeby mieć kase trzeba dropić w dobrym do tego miejscu... Nie wszędzie leci dużo yang w porównaniu z expem... A w dodatku gracze dostali na start dodatki jako iż jest to beta i mieli latwiej co do expa a bonusu do yang nie było.

Nowe rzeczy? Jebitny napis powiadasz? Fakt, zauważyłam, albo przeoczyłam, bo nie jest wart jakiejkolwiek uwagi. Wybacz, ale Szkatka Łowcy z misji na 90 lv? Wartościowa Moneta, która zawiera 500kk? Błagam Cię, który mamy rok? Po tylu latach grzebania w metinie, że tak się brzydko wyrażę, techników stać naprawdę na coś więcej.

Co do yangów, przytoczyłam informacje, jakie przekazał mi kumpel. Nie wiem i nie wnikam, co robił w grze, jednak myślę, że nie jest idiotą, by porównywać to tylko przy samym dropieniu z mobów.

Serwer moim zdaniem powinien być przemyślany, a ten po prostu taki nie jest. Nie wiem czym niektórzy się zachwycają. Nie ma nic do zaoferowania, co odróżniałoby go od innych dostępnych na rynku.

Ps. Jestem kobietą.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Przyjemny serwer, zawitałem na becie. Będzie co robić :) 

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Nowe rzeczy? Jebitny napis powiadasz? Fakt, zauważyłam, albo przeoczyłam, bo nie jest wart jakiejkolwiek uwagi. Wybacz, ale Szkatka Łowcy z misji na 90 lv? Wartościowa Moneta, która zawiera 500kk? Błagam Cię, który mamy rok? Po tylu latach grzebania w metinie, że tak się brzydko wyrażę, techników stać naprawdę na coś więcej.

Co do yangów, przytoczyłam informacje, jakie przekazał mi kumpel. Nie wiem i nie wnikam, co robił w grze, jednak myślę, że nie jest idiotą, by porównywać to tylko przy samym dropieniu z mobów.

Serwer moim zdaniem powinien być przemyślany, a ten po prostu taki nie jest. Nie wiem czym niektórzy się zachwycają. Nie ma nic do zaoferowania, co odróżniałoby go od innych dostępnych na rynku.

Ps. Jestem kobietą.

Do jasnej cholery wybacz... Ale to jest old school :>... tutaj właśnie polega serwer na tym by nie było nowości...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...