Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ActiveMT2.pl

vOdziaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja życzę wam z całego serca powodzenia , lecz widzę to bardzo "cieńko".

Serwer na dzień dzisiejszy nie ma przyszłości .

"Gimbusy" nie zagrają na takim serwerze co nie ma nowości i jest łatwo.

Pozdrawiam.

Na serwerze będzie pewnie maxymalnie 15 ludzi, z tym idzie się założyć, nie jest to jakiś profesjonalny team :) 

W tych czasach ludzie gadają że zagraliby na serwerach w starym klimacie ale i tak jak co do czego przychodzi to graczy nie ma tylko jest gadanie że brak nowości

Trochę w tym prawdy jest, ale żeby odwzorować serwer OldSchool taki jak np był csyt2, trzeba włożyć mnóstwo pracy, czasu.. Miesiąc na taki serwer raczej by nie wystarczył, kerunis miał dużo graczy, lecz Administratorzy przestali się interesować i padł, a serwer taki jak ten z takim teamem wątpię, żeby się utrzymał przez dłuższy czas.

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POLECAM ERION <3 Powodzenia mordeczko! Zapowiedź 8/10 Serwer Polecam ze względu na Eriona !!!!!

Nie polecam serwera ze względu na nie typowy, gimbusowy team(Pomijając Eriona*) :)

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na nie typowy, gimbusowy team(Pomijając Eriona*) :)

ja widzę, że żal dupsko ostro ciśnie... Stary napisałeś już co myślisz nie nabijaj  miliona postów sobie o tym samym... zgłaszam.

Opublikowano

Na serwerze będzie pewnie maxymalnie 15 ludzi, z tym idzie się założyć, nie jest to jakiś profesjonalny team :)

Trochę w tym prawdy jest, ale żeby odwzorować serwer OldSchool taki jak np był csyt2, trzeba włożyć mnóstwo pracy, czasu.. Miesiąc na taki serwer raczej by nie wystarczył, kerunis miał dużo graczy, lecz Administratorzy przestali się interesować i padł, a serwer taki jak ten z takim teamem wątpię, żeby się utrzymał przez dłuższy czas.

Ale chyba musisz przyznac rację np ze gdy stała tiveria chętnych do gry nie było a gdy została zamknięta jest płacz że brak takiego serwera.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Ale chyba musisz przyznac rację np ze gdy stała tiveria chętnych do gry nie było a gdy została zamknięta jest płacz że brak takiego serwera.

Ehh no niby tak, ale piszesz, że chętnych do gry nie było, z czego pamiętam było chyba około 150 graczy na serwerze i właśnie ta garstka ''płacze'' za serwerem, a kto nie zagrał też płacze, bo nie zagrał, a już wątpię, żeby taką okazję miał zagrać na takim serwerze jak Tiveria.

Opublikowano

Zbędny syf to 6-7... i to jeszcze klasowy ...

...................\/...................

Opublikowano

Mi tam serwer się podoba i z chęcią wbiję dzisiaj na betę i potestuję ;)

A nie dałoby rady zamienić syrka na śmiercio, bezduchów na księżycowe itd?

tenor.gif

Opublikowano

Mi tam serwer się podoba i z chęcią wbiję dzisiaj na betę i potestuję ;)

A nie dałoby rady zamienić syrka na śmiercio, bezduchów na księżycowe itd?

Sprawa do przegadania, zobaczymy co też gracze na becie powiedzą. 

logo.png

Opublikowano

Medium Old School.

Coś jak stary Avalon - zmianki, dodania w sklepie 6/7 to samo perly również ;D

Skille u instruktorów, kamole w sklepie.

logo.png

Opublikowano

Tak serio to jakie pliki serwerowe? Gdy wczoraj chciałem pobrać clienta/ patchera pobierał mi się Azuris, tylko napisałem, to odrazu zmieniliście, żeby nic nie pobierało się m.in. żeby się nikt nie skapnął, że to pliki Azuris(Edytowane)?

Opublikowano

Napisaliście, że na serwerze ma być stary, dobry klimacik, a dodajecie na niego nie dość, że 6/7 bon, to jeszcze w nim zawarte bony na klasy co jest głupotą dla mnie. Prezentacja uboga i nie zachęca do zagrania na serwerze, wydaje się jakbyście zrobili go w 5 minut, aby jak najszybciej go dać do użytku. Nie zagram, lecz życzę powodzenia.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Tak serio to jakie pliki serwerowe? Gdy wczoraj chciałem pobrać clienta/ patchera pobierał mi się Azuris, tylko napisałem, to odrazu zmieniliście, żeby nic nie pobierało się m.in. żeby się nikt nie skapnął, że to pliki Azuris(Edytowane)?

czyste pliki 2k10

zobacz sb prezke auzrisa. Gdzie jest sens używania ich clienta skoro tam jest napchane  tyle nowosci...

logo.png

Opublikowano

czyste pliki 2k10

zobacz sb prezke auzrisa. Gdzie jest sens używania ich clienta skoro tam jest napchane  tyle nowosci...

Może to nie ma sensu, ale coś musi być, skoro chciałem pobrać clienta/ patchera i pobierał się azuris.

Pliki 2010? Szkoda... Lepiej by było gdyby to były pliki 2008 (Serio), brak lv obok nicku itp, naprawdę było by fajnie, na 2010 to tak średnio, czekam na clienta zagram :)

Edit: Jest client widzę, można już wbijać?

TO SĄ PLIKI AZURIS TYLKO, ŻE EDYTOWANE POBIERZCIE SOBIE AZURIS.PL I ACTIVE MT2 I PORÓWNAJCIE CLIENTA!!!

Opublikowano

Może to nie ma sensu, ale coś musi być, skoro chciałem pobrać clienta/ patchera i pobierał się azuris.

Pliki 2010? Szkoda... Lepiej by było gdyby to były pliki 2008 (Serio), brak lv obok nicku itp, naprawdę było by fajnie, na 2010 to tak średnio, czekam na clienta zagram :)

Edit: Jest client widzę, można już wbijać?

Nic tutaj z Azurisa nie ma na 10000% :D Lvl obok nicku mozna usunac ale to juz nie zalezy ode mnie na becie wszystko sie okaze tak wiec wbijac ludzie ;) Zglaszajcie propozycje, bugi wszystko sie po czasie ogarnie :)

...Jeszcze nie mozna wbijac ; )

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Nic tutaj z Azurisa nie ma na 10000% :D Lvl obok nicku mozna usunac ale to juz nie zalezy ode mnie na becie wszystko sie okaze tak wiec wbijac ludzie ;) Zglaszajcie propozycje, bugi wszystko sie po czasie ogarnie :)

...Jeszcze nie mozna wbijac ; )

To azuris, gdy chciałem wczoraj pobrać pobierał mi się azuris :) Tak samo, po cliencie widać, nie kłamcie. omg. :)

Opublikowano

To azuris, gdy chciałem wczoraj pobrać pobierał mi się azuris :) Tak samo, po cliencie widać, nie kłamcie. omg. :)

Ty masz cos z głową? Azuris był bo kongo jak kodował to dał ich link pajacu -.-.... Ty wgl masz jakieś zatwardzenie mózgowe czy coś? Pieprzysz milion razy to samo...

Opublikowano

Ciekawy jestem skąd wiesz jaki będzie klimat na serwerze skoro nawet nie wystartował a to gracze go tworzą? Tak samo z wojnami, walkami o spoty skąd wiesz że będą? Stary klimat to nie jest serwer na te czasy bez urozmaiceń każdy się tutaj zanudzi. Arutan próbował też z takim serwerem wyjść nawet nagrody były pieniężne i to całkiem spore sumy a graczy było 10 na krzyż. Powodzenia.

Opublikowano

Nie porównuj nas do Arutan, który był hardem

Activia to medium

jest o wiele łatwiej np. w jeden dzień idzie wbić 75lv

zmianki, dodania 1-7 bonu w sklepie. 

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...