Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę Pytań Serwer SfGame

DetronixCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzuć sb panel by Grucha (Weeker'a) Tam jest wszystko, łatwo można ustawić.

Dzięki ale dalej nie wiem z expem i % na szans grzybków jest dalej 100% chociaż zmieniam.

TERAZ PROSZE O:

-jak zmienić procenty lotu grzybków w karczmie na paneul nie działa.

-Jak zmienić raty expa bo w panelu nie ma chce medium/easy.

Like it +

Opublikowano

@GILUxDILU

Odradzam, w plikach Tultity jest mniej, niż w tych powyżej <_< .

@Norbertsons

Dzięki ci wszystko zrobiłem i działa ale mam problem gdy podczas testów chciałem dać grzybki na gildie to pisze , że aby pisać trzeba mieć 10lvl mam 53 i nie działa komendą i plusikami ;(

@GILUxDILU

Te Pliki Są Lepsze co dał norbertsons ;d

Like it +

Opublikowano

@Norbertsons

Dzięki ci wszystko zrobiłem i działa ale mam problem gdy podczas testów chciałem dać grzybki na gildie to pisze , że aby pisać trzeba mieć 10lvl mam 53 i nie działa komendą i plusikami ;(

@GILUxDILU

Te Pliki Są Lepsze co dał norbertsons ;d

Jak tam wolisz.

@DetronixCraft

A edytowałeś każdy plik, tak jak tam kazali?

Wiem, pliki Tyuili są przestarzałe.

Nie są przestarzałe. Pliki Underworlda są postawione na starszych plikach Tulyity.

Opublikowano

Aby zmienić min. poziom wpłaty do gildii wejdź w phpmyadmin, swoja baza, tabela: game settings (Chyba, nie wiem bo mam inną tabelę. Jeśli nie ta to poszukaj czegoś z nazwą settings.), znajdź rekord Guild chat lvl (Tutaj też nie jestem pewien co do nazwy) i wartość z nim zmień na taki poziom, od którego będzie można wpłacać.

Opublikowano

Aby zmienić min. poziom wpłaty do gildii wejdź w phpmyadmin, swoja baza, tabela: game settings (Chyba, nie wiem bo mam inną tabelę. Jeśli nie ta to poszukaj czegoś z nazwą settings.), znajdź rekord Guild chat lvl (Tutaj też nie jestem pewien co do nazwy) i wartość z nim zmień na taki poziom, od którego będzie można wpłacać.

Dobra Działa Temat Do Zamknięcia.

Like it +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...