Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update 5.4 - 4 fps...

PookyPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siedzi jakaś łata! :D zaraz sprawdzę, może naprawili ten błąd ;)

Jaka łata?

Również mam ten sam problem,z 400 fpsów mam stabilne 12 xD

Opublikowano

­Wyłącz dźwięki w grze, regularnie czyść komputer CCleanerem, usuń wszystkie kopie zapasowe, pousuwaj zbędne programy, pobierz program MSI Afterburner (pierwsze z brzegu u góry na stronie) i ustaw dwa suwaki jak najbardziej na lewo. Na starym kompie to wszystko dało mi jakieś 100 FPS, więc jak najbardziej polecam. Daj znać, czy pomogło ;) Mam nadzieję, że tak

Opublikowano

Jeżeli ktoś nadal ma problemy z FPSami w Tym patchu,to prosze PW to podeślę plik config,który przywróci do wcześniejszego stanu + 20%

Opublikowano

@Renshar

To rzeczy, których prubowałem setki razy:

1. Dźwięki zawsze wyłączone
2. CCleaner bardzo często
3. Kopi nie mam, a programy ograniczone do minimum

4. MSI Afterburner wgl u mnie nie działa, nie da się ruszać suwakami

Opublikowano

Czytajac co piszesz i ze wczesniej miales 20 fps to mozliwe ze masz zapchany wiatrak karta graficzna sie przegrzewa.

Jesli to nie podzialac zyli wyczyszczenie go nie graj w lola i nie psuj innym gry.(life is brutal_

Opublikowano

Czytajac co piszesz i ze wczesniej miales 20 fps to mozliwe ze masz zapchany wiatrak karta graficzna sie przegrzewa.

Jesli to nie podzialac zyli wyczyszczenie go nie graj w lola i nie psuj innym gry.(life is brutal_

xD

Riot włączył anallysing w lolu.

Proszę config:

http://www77.zippyshare.com/v/03nfqTk3/file.html

Podmienicie w riot:lol;config i wszystko jak po staremu :)

EDIT:

JAK MOZNA DODAC KEYLOGERA CZY RATA DO PLIKU .txt lub .cfg? ADMINISTRACJA MPC PLZ

Opublikowano

@gramyy

Kolego napisałeś, że psuje innym gre, w jaki sposób wg cb psuje teraz ludziom grę, póki co nie gram w LoL'a a na 20 fps'ach powtarzam po raz chyba 5 NIE MA LAGÓW, GRA DZIAŁĄ PŁYNNIE

Opublikowano

@gramyy

Kolego napisałeś, że psuje innym gre, w jaki sposób wg cb psuje teraz ludziom grę, póki co nie gram w LoL'a a na 20 fps'ach powtarzam po raz chyba 5 NIE MA LAGÓW, GRA DZIAŁĄ PŁYNNIE

skoro mi na 30fps gra się nie komfortowo i zacina się jak jest więcej osób na linii niż dwie to co ty za kity wciskasz. kup nowy procesor

Opublikowano

Reinstal systemu i LoL'a, defrag dysku, puść sobie CCleanera, zaktualizuj wszystkie sterowniki (najważniesza karta graficzna) no i update'y Windowsa wszystkie. VOILA MONSIEUR!

korwin.gif

Pomocnik
Opublikowano

@gramyy

Ofc na 20 fpsach gry działają płynnie. Szczególnie, że gra chodzi płynnie od 60 fps ów. Jeśli jest mniej, nasze oko widzi różnicę, jeśli więcej różnicy nie ma. Możliwe, że przyzwyczaiłeś się poprostu do gry na tylu fpsach i nie grałeś na wyższej ilości, wiec dla Ciebie może to być płynne, lecz w rzeczywistości tak nie jest. Btw. Jak wchodzisz w team fight to Ty chyba grasz na 1 fpsie :D Jak mi spadają z 50 do 20 niekiedy ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...