Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update 5.4 - 4 fps...

PookyPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Aldoredolo

"Dla chcącego nic trudnego", ale czarodziejem nie jestem, masz kase to Ci się wydaje, że łatwo jest sobie odkładać 50-100 zł mies, czy więcej i jest, ok, ale na prawdę nie każdy ma taką możliwość. Nie będę się więcej z tobą kłócił, mam nadzieje, że zrozumiałeś co mam na myśli, jeśli tak dziękuję, jeśli nie, nie odpisuj...

A co do 20 fps, to powtarzam Ci, że między 20 fps, a 60 fps, prawie nie ma różnicy, jedyna jest taka, że z 60 w tf Ci spadnie do 50-40, a z 20 do 5, ale i tak to się rzadko zdarza. Jeśli wydaje Ci się, że psuję ludziom grę to się grubo mylisz, bo żadko mi się zdarza grę zlamić, czy nawet mieć słabe staty...

Dlaczego piszesz, że mam kase skoro mnie nie znasz? -.-

Starałem się bardzo i mam jak się bardzo czegoś chce to wszystko jest możliwe.

A wracając do tematu powodzenia w odzyskaniu fps

Opublikowano

@Kodzi12

yyy... a gdzie mogę tą listę znaleźć?  :rolleyes:

Ostatnio też mi coś Avast pokazywał, że mam jakiś tam plik zarażony, ale go zapomniałem usunąć, może być to to? To jest z Windowsa O_o , więc nie wiem, czy mam z tym coś robić. Pewnie skan i tak to teraz znów pokaże

Jakieś Adware czy cuś takiego

Opublikowano

@Kodzi12

yyy... a gdzie mogę tą listę znaleźć?  :rolleyes:

Ostatnio też mi coś Avast pokazywał, że mam jakiś tam plik zarażony, ale go zapomniałem usunąć, może być to to? To jest z Windowsa O_o , więc nie wiem, czy mam z tym coś robić. Pewnie skan i tak to teraz znów pokaże

Panel Sterowania - Odinstaluj program - Opcja, sortowanie datą.

Wirusy często wchodzą w pliki systemu.

Tak jak mówiłem, użyj combofix, jednak musisz mieć podczas combofix wyłączony avast.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

@Kodzi12 

nie mogę tego znaleźć, ale blisko patcha pobierałem tylko ts3, aha a ten Search Protect?

Użyłeś combofix i adwcleaner?

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

@Aldoredolo

Jedyny osioł tutaj to jesteś Ty ,  po samym twoim zdaniu mogę stwierdzić że , każda twoja gra gdzie dostajesz to  , Flame , albo RageQuit :) 

Człowiek potrzebuje pomocy a Ty jedynie ośmieszasz sam siebie .

Co do tematu , spróbuj dać priortet league of legends na wysoki   + lol client suspender , ale nie tylko Ty masz problemy więc to 100% wina Rito , więc wystarczy poczekać aż coś napisza na ten temat

Opublikowano

jeszcze nie, na razie Avastem skanuje, potem jak to nic nie da użyje tych programów ;)

@LesIOO

A wiesz może kiedy oni to naprawią? tak w przybliżeniu?

Opublikowano

@Aldoredolo

Jedyny osioł tutaj to jesteś Ty ,  po samym twoim zdaniu mogę stwierdzić że , każda twoja gra gdzie dostajesz to  , Flame , albo RageQuit :) 

Człowiek potrzebuje pomocy a Ty jedynie ośmieszasz sam siebie .

Co do tematu , spróbuj dać priortet league of legends na wysoki   + lol client suspender , ale nie tylko Ty masz problemy więc to 100% wina Rito , więc wystarczy poczekać aż coś napisza na ten tem

kolejny :) Po twoim zdaniu moge stwierdzić, że jesteś niewyżyty i nie umiesz spokojnie nic załatwić :*

Tyle hejterów ^^

Opublikowano

@Aldoredolo

Myślisz koleś, że jakbym miał możliwość kupienia nowego kompa to bym tego nie zrobił? Zastanów się, zanim coś napiszesz... Tak wgl widać, że nie masz o klatach pojęcia bo na 20 fps'ach nie ma lagów...

@The_Mini_PL

Dobra, skończę skanowanie i spróbuje ;)

Na 20 fps są lagi :)

od 30 fps można mówić o lekkiej płynności , dopiero od 60 można luźno grać w lola

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

Na 20 fps są lagi :)

od 30 fps można mówić o lekkiej płynności , dopiero od 60 można luźno grać w lola

Właśnie na 30 nie jest najgorzej

Ale 20 to porazka

Nvm

Spróbuj ustawic w ust, karty graficznej pasek na wydajność

Opublikowano

Skończcie te pierd*****e, chamskie nabijanie postów, macie jakiś problem to wyjazd na pw. Chłopak potrzebuje pomocy, a wy tutaj urządzacie sobie jakąś gównoburze.

Radzę wywalić avasta, jebani*c potrafi strasznie zamulić komputer, szczególnie ten słabszy.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

@Kodzi12

nie mogę tego znaleźć, ale blisko patcha pobierałem tylko ts3, aha a ten Search Protect?

Search protect z menedzera?Wywal to bo troche zrzera.

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Albo rito coś zjebało, albo twój komputer już nie uciągnie, raczej to pierwsze. Mam laptop prawie bez karty graficznej(zintegrowana lolz...) i nie poczułem ani trochę spadku fpsów. Raczej to 1, staruchy dalej na luzie dają rade ciągnąć lola

Opublikowano

Sam uzbierałem na komputer nie moja wina, że mi zazdrościsz, że znalazłem sobie prace na wakacje.  

2.Dla chcącego nic trudnego nie będe głupszym więc odstąpie tą kłótnie osiołku ;)

Nie będę się kłócić wyraziłem swoją opinie :) Zrozum, że psujesz ludziom gre ja rozumiem jak nie masz pieniędzy itd po prostu odstąp granie troche w lola nie musisz kupywać komputera tylko np wymienić karte graf. itd

A co do twojego problemu z 4fps to myśle, że jak nie pomogą ci koledzy z up to format

sry za orto na szybko

kolejny hejter :) wiesz gdzie mnie możesz pocałować ?? dzięki

Wyjaśnijmy coś sobie, nie muszę ci NICZEGO zazdrościć. Mam dużo elektroniki. Więcej wiedzieć nie musisz ; )

Nie każdy musi mieć kase na nowego kompa. Denerwują mnie ludzie którzy się śmieją z innych że oni czegos nie mają/jest gorsze. Ogarniesz że jego to może boleć? Niektóre rodziny pozwalają se na wszystko a niektóre tylko z wyplaty zaplaca rachunki, jedzenie i ubrania. Nie każdy żyje jak król. Ale zobaczysz, że gdy on i ty znajdziecie prace, to na 100% będziesz siedział na zasiłku i wtedy on się będzie śmiał. Karma...

@top poczekaj do następnego patcha. Na serio teraz widze że na reddicie trąbią o tym xD

@PookyPL Jeśli masz 2 dyski np. C i D, a na C zainstalowałeś windowsa, to nie instaluj na tym dysku żadnych gier/aplikacji bo to spowalnia dysk C, z czym spowalnia Windowsa i spowalnia kompa ; )

Opublikowano

@pęki890

ten search protect to jest taka ikonka jakby połączenie skype z explorer (mówie tylko o ikonie) - nie mam pojęcia jak to usunąć, próbowałem na różne sposoby i nie jestem w stanie. Kilka razy się udało, ale od razu pojawiał się na nowo, jeśli wiesz jak się go pozbyć to pomocy :D

@Bondzowi

No właśnie, kilka tygodni mamy czekać bo rito coś zwaliło, mam nadzieje, że zareagują szybko, bo widzę coraz więcej takich przypadków :'(

Opublikowano

Dobra a moze wreszcie ktos zapyta o parametry tego kompa zsciagnij lolclientsuspender(wylacza klient podczas gry a po grze wlacza)

Ustaw kompozycje windowsa i animacje na najslabsze (bedzie wygladal jak 95 xD)

Zrob defragmentacje dyskow

przeinstaluj lola

to moje opcje

Opublikowano

@matizal77

Jeśli chodzi o kompozycje to już takie mam :D Jeśli chodzi o mój sprzęt to co Ci to da? LoL mi chodził i nagle przestał, więc jak mi pomożesz wiedząc jaki mam komp, najwyżej mi powiesz "pograsz", "nie pograsz", a że na tym da się grać w LoL'a już wiem :D Dziś go przeinstaluje i zobacze jak coś to wypróbuje inne opcje 

A ten suspender na pewno działa? bo f internetah piszą, że nie.

Opublikowano

Według mnie jeżeli na najniższych detalach twój komputer nie daje rady to nic nie pomoże jedyną opcją jest wymiana ;p

Ewentualnie poczekaj do następnego patcha, zrób formata.. nie mam więcej pomysłów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...