Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyroda

Miszor2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dziwną panią od przyrody odpowiedziałem dizisja na 1 ;d dobra i co z tego dostałem ale chce 4 na koniec roku jak myslicie co moglbym zrobic zeby np dostac ;d ?

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Zgłaszać się, uczyć się systematycznie i dostawać dobre oceny wypowiedzi ustnych i odpowiedzi pisemnych. Ważne są też sprawdziany.

Opublikowano

Witam mam dziwną panią od przyrody odpowiedziałem dizisja na 1 ;d dobra i co z tego dostałem ale chce 4 na koniec roku jak myslicie co moglbym zrobic zeby np dostac ;d ?

Popraw składnie zdań bo jeśli tak odpowiadałeś jak piszesz to nie dziwię się, że dostałeś 1 . 

Wiem, że nauczyciele często wydają się "dziwni" ale wiem również, że nie dają jedynki za odpowiedź ustną przy całej klasie jeśli na większość pytań  odpowiedziałeś prawidłowo. 

Wniosek ? Nie nauczyłeś się nic i wszystko zwalasz na panią nauczycielkę .

Porada : W szkole nie warto zgrywać cwaniaka przed klasą, warto się uczyć i zdobywać doświadczenie bo to przyda Ci się w przyszłości, pogadaj z nauczycielką czy jest szansa poprawy tej oceny bo zależy Ci na lepszej ocenie końcowej, nauczyciele lubią jak ktoś wykazuję się myśleniem i pokazuję, że potrafi zachować się jak dorosły. 

Gdybym ja był taki mądry jak chodziłem do szkoły ;( .... 

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...