Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest dość spoko, fajnie wszystko dopracowane tyle że administracja jest do kitu. ADMIN JEST SKORUMPOWANY.  Za doładowania, sms i przelewy zrobi wszystko. Mi za doładowanie podniósł atak w broni. Celem pisania mojego post jest to, że jednemu z graczy podniósł lvl i dodał pkt czci, tworząc go praktycznie nie pokonanym. Odradzam grę na tym serwerze. Za spytanie admina czemu to zrobił, dostałem bana, podobnie jak moja dziewczyna grająca na tym serwerze, bo admin stwierdził że nie nie umiem trzymać języka za zębami. i przyznał się na chacie że robi takie coś, tylko niestety nie zdążyłem  zrobić screena bo dostałem bana

http://zapodaj.net/68e7f20da2061.png.html

http://zapodaj.net/797f31aa6b632.png.html

pozdrawiam administratora Norberts'a.    Xardas         

Jam jest Xardas!

Opublikowano

Serwer jest dość spoko, fajnie wszystko dopracowane tyle że administracja jest do kitu. ADMIN JEST SKORUMPOWANY.  Za doładowania, sms i przelewy zrobi wszystko. Mi za doładowanie podniósł atak w broni. Celem pisania mojego post jest to, że jednemu z graczy podniósł lvl i dodał pkt czci, tworząc go praktycznie nie pokonanym. Odradzam grę na tym serwerze. Za spytanie admina czemu to zrobił, dostałem bana, podobnie jak moja dziewczyna grająca na tym serwerze, bo admin stwierdził że nie nie umiem trzymać języka za zębami. i przyznał się na chacie że robi takie coś, tylko niestety nie zdążyłem  zrobić screena bo dostałem bana

http://zapodaj.net/68e7f20da2061.png.html

http://zapodaj.net/797f31aa6b632.png.html

pozdrawiam administratora Norberts'a.    Xardas         

to "Jego" serwer więc robi na nim co chce, polecam wybrać jakikolwiek inny, POWAŻNY serwer z tego działu :)

jak dla mnie odświeżanie tematu jednostopowymi multikontami to jakaś patologia

Sam @Norbertsons ma na MPC napisane:

• Hobby:Kradzież, oszukiwanie, wyłudzanie.

Więc dla kilku złoty zrobi dla Ciebie wszystko a potem i tak zbanuje :)

jedyna zaleta tego serwera to taka że niby ma te pliki w jakimś stopniu zrobione

Jak dla mnie 2/10, bez pozdrowień

Hejo

Opublikowano

*Polecam Server*.

Ps. Kiedy aktualizacja item shopu? Dodaj więcej ofert w item shopie. :D

Oddaj mi moje 900 wiadomości i talony które trzymałem. + ikony z item shopu. + Za co mam niby ostrzeżenie? nic nie złamałem. 

Przez ciebie ludzie przestają grać, bo odwalasz. Mówiłem ci kiedyś... Daj moda komuś komu możesz ufać, a nie dajesz za free pierwszemu lepszemu... Już widzisz efekt/y.

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

@hurrican2000

SHARK jako moderator chatu spisywał się dobrze, dopóki nie dowiedziałem, się, ze oszukuje.

Banował tych co zakładają konta tylko po to, by wpłacać grzybki do gildii a sam tak robił.

Jak na razie nie szukam moderatora.

Na chacie dużo się nie dzieje, więc nad chatem sam zapanuję.

@LokosQuix

Hmm?

baner.png

Opublikowano

@hurrican2000

SHARK jako moderator chatu spisywał się dobrze, dopóki nie dowiedziałem, się, ze oszukuje.

Banował tych co zakładają konta tylko po to, by wpłacać grzybki do gildii a sam tak robił.

Jak na razie nie szukam moderatora.

Na chacie dużo się nie dzieje, więc nad chatem sam zapanuję.

@LokosQuix

Hmm?

Skąd ja to znam.... Miałem gorsze sytuacje. 

P.S Patrz gg... Fast. PILNE!

Opublikowano

Norberts, wytłumacz mi jak Shark nabił tak wysoki lvl przez taki krótki czas

Jam jest Xardas!

Opublikowano

@dedite

SHARK grał od początku istnienia tego serwera.

Mogę Ci podać dokładną datę jego rejestracji (co do sekundy).

Co do lvla. Gdy była promocja na błękitną skrzynie kupił ich masowo, stad miał grzybki na liście do resetu wieży.

baner.png

Opublikowano

Najlepsza gildia to "Hurricane". 

Na Ganjaman nikt już nie gra, ludzie odchodzą do mojej.

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...