Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheMolkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś Notch - były twórca Minecrafta, oświadczył na swoim Twitterze, że piractwo nie jest kradzieżą. Zresztą co się dziwić ;) Notch jest członkiem szwedzkiej partii politycznej Pirat Partiet (w skrócie PP). Pirat Partiet jest partią polityczną, której głównym celem jest legalizacja piractwa - kradzieży filmów, gier, muzyki. PP także oczywiście popiera The Pirate Bay, największą na świecie wyszukiwarkę Torrentów, która oczywiście także jest szwedzka.

Jeden z moderatorów MPC; @Why napisał:

Non-premium/Launchery != piractwo [Mojang]

eot

Oczywiście jest to błąd, ponieważ Mojang nigdy nie oświadczył, iż pirackie launchery nie są piractwem. Oświadczyli, że pirackie launchery są piractwem, jednak piractwo nie jest kradzieżą. Dlaczego? Dlatego, że Mojang jest za legalizacją piractwa?

Jak na to regulamin MPC? Piractwo = kradzież.

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Kiedyś Notch - były twórca Minecrafta, oświadczył na swoim Twitterze, że piractwo nie jest kradzieżą. Zresztą co się dziwić ;) Notch jest członkiem szwedzkiej partii politycznej Pirat Partiet (w skrócie PP). Pirat Partiet jest partią polityczną, której głównym celem jest legalizacja piractwa - kradzieży filmów, gier, muzyki. PP także oczywiście popiera The Pirate Bay, największą na świecie wyszukiwarkę Torrentów, która oczywiście także jest szwedzka.

Jeden z moderatorów MPC; @Why napisał:

Oczywiście jest to błąd, ponieważ Mojang nigdy nie oświadczył, iż pirackie launchery nie są piractwem. Oświadczyli, że pirackie launchery są piractwem, jednak piractwo nie jest kradzieżą. Dlaczego? Dlatego, że Mojang jest za legalizacją piractwa?

Jak na to regulamin MPC? Piractwo = kradzież.

Dla mnie osoby korzystające z launcherów non-premium itd. nie są piratami, kwestia tego typu kręci się nadal i wyłącznie wokól mojanga, które się nami bawi, raz twierdzą co innego a na drugi dzień zmieniają swoją wersję.. O czym mówię? O tym, że w tym momencie Microsoft mogą mówić, że launchery NP to piractwo, z czym się dokładnie zgadzam

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Nie wiedziałem że notch należy do takiej grupy.

Całkiem ciekawa, ale nie wiem czy prawdziwa ciekawostka,

a tak w ogóle czekamy na @Blezur żeby zamknął znowu temat :/

@Teeesik Non Premium = piractwo. Jestem piratem, ale kupię za nie długo grę :D

Tak samo jak np. GTA z crackiem = piractwo, więc mc non premium to taki jakby crack, żeby dało się wejść do gry bez zalogowania się do konta mojang.

@TheMolkaPL

Czemu robisz te tematy, skoro i tak zostaną zamknięte, a Ty w końcu wylądujesz z banem? Ja bym Ci odpuścił....

bannergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...