Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z brązu V

druch5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawię Ci kilka istotnych rad które należy stosować podczas gry.
Jeśli starasz się o to by wygrać grę ( czyt. wycarrować ) staraj się grać głównie na midzie ewentualnie jungli.
Kilka rad odnośnie gry:
-Pilnuj farmę by stworzyć przewagę nad przeciwnikiem
-Pickuj postacie które łatwo się snowbaluja ( Xerath,Kata,Cassio,Riven itd)
-Grając na midzie pamiętaj o tym byś miał wizję przed enemy junglerem.
-Grając takimi postaciami musisz nieustannie roamować by stworzyć przewagę na innych liniach.
-Buduj się sytuacyjnie, jeśli grasz ap'kiem a enemy team składa mr to składasz przebicie.
-Nie wdawaj się w dyskusje z graczami, pisz istotne informacje. ( Kiedy drake,flash,ignite itd. )

Myślę że te informacje znacznie Ci pomogą z grą, jeśli nie to odezwij się na pw.
Będe w stanie zaoferować jakąś pomoc.

sygna.png

Opublikowano

Bardzo wam dziękuje za pomoc i rady.

Mam jeszcze dwa pytania:

Czy słaby mmr może wpłynąć na dobieranie przeciwników do mojej drużyny?

Czy to prawda że w bronzie jest dużo smurfów, czy tylko mi się tak wydaje?

Pozdrawiam

ente91 (druch5)

Opublikowano

Bardzo wam dziękuje za pomoc i rady.

Mam jeszcze dwa pytania:

Czy słaby mmr może wpłynąć na dobieranie przeciwników do mojej drużyny?

Czy to prawda że w bronzie jest dużo smurfów, czy tylko mi się tak wydaje?

Jasne, mmr ma ogromny wpływ na dobieranie przeciwników :) Dlaczego? Mając niski mmr dobierasz przeciwników z równym do Twojego czyli jeżeli masz słaby mmr to niestety grasz z takim samym poziomem co może skutkować porażką no chyba że rzeczywiście jesteś lepszy od tych brązów :)

Myślę, że grają ale nie po to, aby utrudnić wam grę tylko dlatego żeby wyccarować swoje konto bądź kolegi.

Ogólnie z brązu możesz wyjść grając duo lub samemu rozważnie i z głową :) Nie używaj żadnego L# jak pisali wyżej bo to jest największy syf na świecie, samemu się lepiej gra (chodzi mi o czerpanie przyjemności z gry, z L# będziesz wiedział tylko jak denerwować ludzi)  :) Możesz grać postaciami, które zostały wymienione wyżej Fiora, Kata, Trynda, Darius tylko moim zdaniem lepiej będzie jeżeli zagrasz postacią, którą naprawdę potrafisz grać, wiesz o co w niej chodzi i kiedy zaczynać tf'y. Jeżeli zagrasz np. Tryndą a nie będziesz go ogarniać co Ci po tej grze skoro znowu będzie porażka? Moim zdaniem lepiej nauczyć się grać jedną postacią i kontynuować nią grę ;) Polecam Renektona :)

Opublikowano

Ponownie dziękuje za pomoc. Zagrałem rankeda tryndą i oczywiście WIN!

Staty 7/4

Temat uważam za zamknięty!

Pozdrawiam

ente91 (druch5)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...