Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z brązu V

druch5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem jestem w bronzie 5 jednak nie mogę wyjść, mam coraz gorszy mmr. Nie umiem wygrać. Moim zdaniem jest to spowodowane smurfami. Nie mam z kim grać duo. Totalna porażka! A jak jestem w bronzie to granie normali nie ma sensu bo są bezsensowne. Kolega mi poradził żebym założył nowe konto bo to już jest do niczego przez dywizje bronz 5. Jednak ja chcę się wybić do silvera ponieważ kupiłem na tym koncie dużo skórek i postaci. Proszę o pomoc!

Pozdrawiam

ente91 (druch5)

Opublikowano

Bardzo prosta rada. Wyłącz czat, bo to tylko przeszkadza. Graj postaciami takimi jak np. akali, kata. No i oczywiście naucz się nimi grać. Na każdy line miej po 2 postacie co najmniej którymi umiesz grać. Podczas gry wygrywasz swój line i starasz się gankować inne które sobie nie radzą :) O to cała magia.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

polecam pooglądać "bronzowe myśli" na youtube

Co to da? Przecież to jest dla śmiechu. W jaki sposób ma mi to pomóc? 

Pozdrawiam

ente91 (druch5)

Opublikowano

Z brązu wychodzi się tak samo jak z innych lig, co mamy Ci doradzić.

Wygrywaj, staraj się, graj, jeśli zasłużysz to wyjdziesz. Jeśli nie potrafisz wyjść to znaczy, że musisz poćwiczyć

Pooglądaj streamy dobrych graczy, sporo to daje :)

Opublikowano

Z brązu wychodzi się tak samo jak z innych lig, co mamy Ci doradzić.

Wygrywaj, staraj się, graj, jeśli zasłużysz to wyjdziesz. Jeśli nie potrafisz wyjść to znaczy, że musisz poćwiczyć

Pooglądaj streamy dobrych graczy, sporo to daje :)

Sam sie nauczyłem dużo na streamach typu Nervarien,DisStream,Imbaaaaaaa,Kubon

Oglądaj i zostaniesz misczem flesza

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Tak jak eryczek wyżej... napisz mi na pw... zobaczę jakei błędy popełniasz ,a na ten etap mogę ci doradzić tyle iż... wyłączasz chat.. mutujesz każdego... ignorujesz "zaczepki" ty grasz swoją grę... a "oni" swoją.. to ty podejmujesz decyzję i to one mają wpływ na los twojej gry... ,jeśli prawidłowo postąpisz... i będziesz zasługiwał to wyjdziesz...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Zią ja bym na brONzowym koncie  nie kupował skinów... Ale łok. Taka ci daje rade jak twój kolega :) / Wiesz jak zaslugujesz na S to powinien es karrowac w B5.

Opublikowano

Nie znamy Cię więc nie wiemy jak farmisz, czy wardy kupujesz i wgl. Możliwe że nie możesz wyjść z bronzu z powodu słabej gry. 

Opublikowano

Graj na midzie najlepiej, bo najlepiej w brązie jest liczyć tylko na siebie. Spushujesz mida wołasz czopów z twojego teamu i niszczycie inchibek potem 2 wierze i nexusa. Tylko pamiętaj NIGDY też nie przeciągaj gry "żeby nabić lepsze staty".

Opublikowano

W broznie ludzie nie mysla, tam poziom jest zerowy.

Co do zakladania nowego konta.

Zalozysz nowe konto i myslisz ze bedziesz lepiej gral?  kwestia szczescia czy bedziesz silver 5 czy dalej w bronzie.

Jesli bedzie dobrze gral to predzej czy pozniej wyjdziesz z tego bronzu .

Polecam ogladac streamy dobrych graczy na twitchu, sporo sie idzie nauczyc.

Pomocnik
Opublikowano

Kup boosting kappa...

A tak na serio, to kup sobie op championy aka Fiora, Darius, Akali, Kata, Trynda itp. Jeśli grasz lepiej od innych brązów, na spokojnie się nafeedujesz. A jak to zrobisz to sieczka tzw. "izi carry" :) To jest najlepsza rada na brąz serio ;)

Opublikowano

Kup postacie które ogólnie są pusherami taki np. Trynda. Siedzisz na linii, farmisz i pushujesz. Jeśli chcesz wyjść z brązu a nie umiesz, to najwyraźniej musisz poćwiczyć by tego dokonać. Tutaj potrzebujesz umiejętności komunikowania się, w brązie nawet samemu możesz poprowadzić grę. Jeśli widzisz że ktoś potrzebuje pomocy, idź i mu pomóż! :)

Opublikowano

Powiem tak są 3 wyjscia

1.Dac komus konto niech wyjdzie z tego gówna

2.Kupic konto

3.Katarina/Vayne LeagueSharp I lecisz 

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Bardzo prosta rada. Wyłącz czat, bo to tylko przeszkadza. Graj postaciami takimi jak np. akali, kata. No i oczywiście naucz się nimi grać. Na każdy line miej po 2 postacie co najmniej którymi umiesz grać. Podczas gry wygrywasz swój line i starasz się gankować inne które sobie nie radzą :) O to cała magia.

Heuheuehueheu "naucz się grać katą" ieuhaiehaufhaahahaheehaheahheha, tsaaaaaaaa. Kata so hard. klikasz R i masz pentę i wygrywasz.

Opublikowano

Kupuj wardy, farm, staraj się grać postaciami, które potrafią zdominować teamfight (vayne, katarina, akali)

Słabe przykłady. Akali, Kata owszem, polecam też Mastera i Tryndę, bronzy nie umieją użyć stuna. Ale Vayne??? Typie chory jesteś, do tego trzeba mieć mózg, a człowiek z BV nie może go mieć xD

Opublikowano

Słabe przykłady. Akali, Kata owszem, polecam też Mastera i Tryndę, bronzy nie umieją użyć stuna. Ale Vayne??? Typie chory jesteś, do tego trzeba mieć mózg, a człowiek z BV nie może go mieć xD

Ale czlowiek z BV z L# Evadee + Marksman nie potrzebuje mózgu wystarczy w dobrym momencie wcisąc spacje 

Jak wy chcecie akali zdominowac TF ?? Jak ona skille na jeden cel ma tylko 

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Przed meczem zamknij oczy pomysl o czyms milym. Wysraj sie odlej itp. Posluchaj ulubionej muzyki i dopiero zagraj.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Przed meczem zamknij oczy pomysl o czyms milym. Wysraj sie odlej itp. Posluchaj ulubionej muzyki i dopiero zagraj.

Najlepiej bedzie jak sobie zwali xD

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...