Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

First-ts.pl - Publiczny serwer TeamSpeak3 | 128 slotów

VMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba tępić takie dziadostwo. I pseudo techników którzy robią antyreklame :/ reklamują sie na innych serwerach bo nie maja pomysłu swojego na nic. Ciekawe co odpisze support na ticketa :)

Opublikowano

@VMW

Grafika Ci padła :)

Polecam serwer, ze względu na administracje i miłą atmosferę :) 

Sponsorowana licencja, reklamowanie się na innych serwerach, dziecinna Administracja, brak pojęcia o serwerze, ciągły spam na pw o jakieś skrypty to tylko pare rzeczy o tym serwerze.

Jestem 1oooo% na nie, dodatkowo nie polecam serwera.

Dołączam się do posta @Klaas. oraz dRC , reklamowanie się serwerem który ma sponsorowaną licke to trochę słabe :/ Nie polecam .

Ludzie, co to za różnica czy Licencja jest sponsorowana, czy jaka ?

Ważne że jest, a nie od razu wybrzydzacie...

Po co wydawać hajsy jak można mieć sponsora :)

@мяѕ

A ty miszczu to niby nie miałeś sponsorowanej licencjI ?

Opublikowano

Trzeba tępić takie dziadostwo. I pseudo techników którzy robią antyreklame :/ reklamują sie na innych serwerach bo nie maja pomysłu swojego na nic. Ciekawe co odpisze support na ticketa :)

Widzisz, a nie podkreśliłeś innej kwestii, reklamowanie się na innych serwerach jak gimbusiarnia, co to za serwer, ktory sie reklamuje na innych, żenada -.-

graphic.png

Opublikowano

@TheMajster ale czy ja się reklamuje ? I tak btw. Widać twój poziom inteligencji , drugi raz piszesz że polecasz w tym samym temacie, zresztą ktoś kto szuka porządnego serwera nie będzie opierał się na twoich postach gdzie 90 % ich to "Polecam serwer , miła administracja"

Opublikowano

@TheMajster ale czy ja się reklamuje ? I tak btw. Widać twój poziom inteligencji , drugi raz piszesz że polecasz w tym samym temacie, zresztą ktoś kto szuka porządnego serwera nie będzie opierał się na twoich postach gdzie 90 % ich to "Polecam serwer , miła administracja"

@Counter126 Z tego co wiem dRC nie wybija się reklamą na innych serwerach sam doszedł do wysokiego poziomu gdzie ty mu nawet do pięt nie dorastasz.

Cytat ten skierowany był do @TheMajster , żeby podkreślić wypowiedź dRC, która była w 100% trafna, więc proszę czytaj ze zrozumieniem, a nie tylko jednym okiem, znam dRC i wiem co osiągnął :)

graphic.png

Opublikowano

@TheMaster

Dla mnie nie liczy się jaka jest licka tylko to jak dana osoba postępuję.

Żeby to jeszcze była "sponsorowana" licencja to by może jeszcze uszedł server, jednakże jestem na 100% pewny iż jest to najzwyczajniejszy w świecie crack, 2 sprawa iż cały wygląd serwera jest poprostu chamsko zaje*** z Ts-For***, widać że panów nie stać nawet na oryginalność. Co do stabilności serwera, to zapewne jest Net-Speak, także wystarczy że się zareklamują na serwerze z Ns, i jeden ticket = server_shuddown, co do niby ogarniętej administracji, to nie wypowiem się ponieważ nie będe owijał kota w bambus, nie znam tam nikogo.

Uczeń
Opublikowano

Powiem wam wszystkim tak jak mnie znie znacie a znacie Administrację to się nie opierajcie tylko na mnie a po pierwsze to nie jest temat do kłótni weście się troszkę ogarnijcie bo tsforall sam się reklamuje gdzie popadnie co KlassKai już nie pamiętasz dupe ci zżera z tego wszystkiego a co do ciebie reed to się raz a pożadnie odczep po za tym teraz się dużo zmieniło Właśćiciele się ogarnęli nie to co kiedyś pajace!!!! a ty Miszczu to co nie miałeś licki sponsorowanej dużo rzeczy o tobie wiem a tak pozatym wyjaśniajcie se sprawy pomiędzy sobą lub napiszcie mi na pw bądź gg a napewno się tym zajmę....

579571423327107377857.png

Opublikowano

Powiem wam wszystkim tak jak mnie znie znacie a znacie Administrację to się nie opierajcie tylko na mnie a po pierwsze to nie jest temat do kłótni weście się troszkę ogarnijcie bo tsforall sam się reklamuje gdzie popadnie co KlassKai już nie pamiętasz dupe ci zżera z tego wszystkiego a co do ciebie reed to się raz a pożadnie odczep po za tym teraz się dużo zmieniło Właśćiciele się ogarnęli nie to co kiedyś pajace!!!! a ty Miszczu to co nie miałeś licki sponsorowanej dużo rzeczy o tobie wiem a tak pozatym wyjaśniajcie se sprawy pomiędzy sobą lub napiszcie mi na pw bądź gg a napewno się tym zajmę....

Przepraszam najmocniej, to nie jest "temat" do kłótni kolego... My tylko wyrażamy opinię na temat serwera zaprezentowanego przez twoją osobe, jedyną osobą która że tak powiem spina, i wypraszam sobie to że śmiesz nazywać mnie, jak to ujęłeś "Pajacem" w tym właśnie komentarzu pokazujesz jaką dojrzałość i profesjonalizm posiada twój serwer... także sam się pogrążasz. PS: To nie nasza winna że serwer ma taką opinię. Na przyszłość: polecam poczytać słownik.

Uczeń
Opublikowano

Przepraszam najmocniej, to nie jest "temat" do kłótni kolego... My tylko wyrażamy opinię na temat serwera zaprezentowanego przez twoją osobe, jedyną osobą która że tak powiem spina, i wypraszam sobie to że śmiesz nazywać mnie, jak to ujęłeś "Pajacem" w tym właśnie komentarzu pokazujesz jaką dojrzałość i profesjonalizm posiada twój serwer... także sam się pogrążasz. PS: To nie nasza winna że serwer ma taką opinię. Na przyszłość: polecam poczytać słownik.

Dobrze kolego nie badz taki do przodu bo ci tylu zabraknie to nie temat do klotni chcesz sie klocic pisz gg administracja jak i wlasciciele sie zmienili

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...