Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale normalnie teraz jeść i iść na siłownie ? 

Ja tak zrobiłem i 3 razy w tygodniu po godzince na siłowni daje efekty jakich oczekiwałem :)

graphic.png

Opublikowano

Ja tak zrobiłem i 3 razy w tygodniu po godzince na siłowni daje efekty jakich oczekiwałem :)

Ja zawsze myślałem że raczej tak więcej stracę na wadzę niż zyskam, a jakie konkretne ćwiczenia polecasz ?

Opublikowano

Na początek ogólnorozwojówka, później już sam sobie wybierzesz co chcesz ćwiczyć i jak, po za tym dieta na masę mięśniową i lecisz :)

Nie chce mi się rozpisywać, ale w necie jest tego od cholery, poczytaj sobie i zacznij ćwiczyć, bo się opłaca :P

graphic.png

Opublikowano

Na początek ogólnorozwojówka, później już sam sobie wybierzesz co chcesz ćwiczyć i jak, po za tym dieta na masę mięśniową i lecisz :)

Nie chce mi się rozpisywać, ale w necie jest tego od cholery, poczytaj sobie i zacznij ćwiczyć, bo się opłaca :P

Dobra w takim razie dziękuję za pomoc, myślę że w tym kierunku będę musiał iść  :P

Polecam wpisać komendę z GTA :)

Jeżeli nie masz do powiedzenia niczego mądrego to najlepiej wgl się nie wypowiadaj.

Opublikowano

7 tyś kcal? Gainer? Ja p******e widać, że gimby bez pojęcia dorwały się do klawiatury. Po pierwsze ci co piszą kup gainera to przytyjesz jebnijcie się w czoło Gainet to uzupełnienie diety gdy nie wyrabiasz z jedzeniem. To tak jakby jadł torebkę ryżu... Przytyje? Oczywiście, że nie musi mieć zbilansowane posiłki w białko węgle i tłuszcze najlepiej te zdrowe. A to, że brał gainera i przytył 11kg to jebłem. Pewnie miał 11kg pudło i zjadł je na raz ;)

Opublikowano

weglowodany, tylko welowodany i obrastasz w chwile w tluszcz

węglodowany odpowiadają za energie i budowe masy mięśniowej, tłuszcz to osobny makroelement

Polecam FBW na początek (full body workout :) )

Opublikowano

węglodowany odpowiadają za energie i budowe masy mięśniowej, tłuszcz to osobny makroelement

Polecam FBW na początek (full body workout :) )

gdy nie wykorzysta weglowodanow, one sie odkladaja w postaci tluszczu

­

Opublikowano

*Nie czytałem postów, prócz postu autora*

Ja za czasów gimnazjum ważyłem 40 parę kilo przy wzroście z 165cm i postanowiłem przytyć parenaście kilo.

Głównie pomogło w moim przypadku jedzenie sporo w nocy i tak teraz w wieku 19 lat ważę 73-74kg przy 180-182cm czyli taki standardzik. Oczywiście przytyłem sporo kilogramów już pod koniec gimnazjum a nie ze względu na to, że się "zestarzałem".

A aktualnie nie mam żadnej diety i jem kiedy chcę, co chcę (fast foody jak i zdrowsze żarcie) i waga w ogóle się nie rusza. Pewnie po prostu szybko to Twój organizm ma szybki metabolizm tak jak mój teraz. 

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...