Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby(GM,Testera), HAMACHI oferuje range GM - Min. 14 lat

BossBTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Zakładam serwer hamachi, bynajmniej mam taką nadzieję. Jak narazie założyłem, troche poedytowałem handlarzy, jak i drop, lecz przydała by mi się jeszcze 1 osoba, może 2. Do testowania clienta jak i wykrywania bugów, sam kilka dostrzegłem, postaram się je usunąć( Pracuję na plikach RyKoX, dlaczego on? Bo jest wszystko czego wymagam właśnie w nich.

Nie chce robic zadnego duzego projektu, tylko maly projekt dla kilku nastu, kilku dziesieciu osob, a moze tylko dla mnie i testera zeby sie na owym serwerku pobawic.

Oferuje,

Mile spędzony czas

Range GM(Dostep do wszystkiego w grze)

Oczekuję,

Pomocy przy wykrywaniu bugów

Testowanie serwera, mobków, dmg

Jesli wszystko porobie itd, wezme sie za strone i moze jakas prezentacje do hamachi(dzialu publikacji), niestety to w pozniejszym czasie narazie chce cos wyskurac ale przyda mi sie jakas osoba, samemu ciezko sie pracuje przy czym kolwiek.

Nie oferuje zadnej kasy itd, pisze ten temat bo wiem ze duzo osob sie skusi, wiadomo GM, GM'em itd... ale chce taka osobe bo zawsze mozna z nia wszystko szybko i dobrze przetestowac.

wymagam rowniez min 14 lat(mutacji jakiejs) + ts3

bez ts3, nie pisz. 

Kontak, tylko i wyłącznie gg: 52499309

Hejty, hejtami. Jesli ma zamiar mnie ktos hejtowac to nie wiem o co lub jak sie do czegos przyczepi. Ja tam z serwerami dopiero swoja przygode zaczynam ale juz w miare duzo sie nauczylem :-D

Strzała!

Opublikowano

Pobiorę GG i napiszę do ciebie. Oferta wydaje mi się być ciekawa. Lubię pograć dla zabawy i potestować.

Podeślij mi swojego skype albo na jakim tsie jestes to pogadamy 

Zapraszam na GG,

Oferta nadal aktualna, narazie do naszego TEAMU dołaczyły 2 osoby.

Opublikowano

@Ref.

Temat praktycznie do zamkniecia, jesli ktos chce jeszcze pisać na GG lub na hamachi Astral - 3 do 5, haslo 123456 i pisac mi na hamachi

byc moze i ty mozesz byc prawdziwym mistrzem gry i pomagac innym lub testowac co się da!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...