Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HitMc

TheRadioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam  Serwera admin wchodzi na każdy serwer reklamuje to coś nie ogarnięte na maxa.

Robi tak miliony osób i większość już ma na to po prostu wyje :)

Polecam serwer

Opublikowano

Ehh TheRadioo widac po twoim poprzednich postach ze nie potrafisz przyjac krytyki tylko robisz to co ty uwazasz bo wszystko wiesz najlepiej, nie mam zamiaru wchodzic na serwer bo od poczatku widac ze bede mial na nim przykry czas.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Ehh TheRadioo widac po twoim poprzednich postach ze nie potrafisz przyjac krytyki tylko robisz to co ty uwazasz bo wszystko wiesz najlepiej, nie mam zamiaru wchodzic na serwer bo od poczatku widac ze bede mial na nim przykry czas.

nie chcesz nie wchodź nikt ci nie będzie kazał to jest twój wybór czy wejdziesz czy nie 

b_560_95_2.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie polecam logo i background wręcz zerżnięte z projektu znajomego Rufiego, bartixa i mojego. Co za tym idzie zapewne wszystko jest sciągnięte. To jest jak zaraza która się rozmnaża. Nawet nie wbije bo odrazu mogę napisać ,że nie polecam 1/10 nawet k***a -1/10. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...