Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HitMc

TheRadioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do prezentacji jedynym elementem godnym uwagi jest logo.. Mogłeś skorzystać z banalnych generatorów grafiki, żeby to jakoś estetyczniej wyglądało :P. Druga sprawa, dlaczego w miejsce "w" wstawiasz "v"? Czy to taka czcionka?

DropDzięki odpowiedniemu ustawieniu,

drop na naszym serwerze jest dopracowany.

Drop można sprawdzić za pomocą komendy /drop gracz lub /drop Vip ( dla płatnej rangi )

U Nas spotkasz się z masą efektów!

Troszeczkę wyszło Ci masło maślane..

» Gilldie:  Nasze Gildie niestety, nie są autorskie, jest to FunnyGuilds,

ale precyzyjnie skonfigurowany pod potrzeby nawet najbardziej

wymagających graczy.

I tutaj już macie wielki plus. Cenię to w ludziach, że są otwarci i szczerzy, a nie jak 50% tego typu serwerów, posiadają pluginy z internetu, ale idą w zaparte, że są autorskie :).

» TeamSpeak3: Nasz serwer posiada własnego TeamSpeka3 

na którym można otrzymać Strefy dla Gildii oraz

Kanały prywatne 

TS jest strasznie kiepsko przygotowany.. Zero jakiejkolwiek spójności między kanałami, brak jakichkolwiek rang... Słabo..

» Stouniarki​Możliwość stworzenia generatora kamienia

Wystarczy ustawić w craftingu 9 sztuk kamienia

każdy generator Kamienia posiada 20 użyć 

przykład craftingu 

1 = Kamien

1 1 1

1 1 1

1 1 1

Powiedz mi jedno, jaki sens mają Stoniarki na serwerze na którym na każdym kroku masz stone/cobblestone ?

» SpawneryMożliwość zmiany spawneru np Świnki w dowolny inny spawwner 

wystarczy kliknąć na postawiony spawner PPM i wybrać w co ma się zamieć

Ta sama sytuacja co wyżej, po co robić coś, co jest dostępne bez zbędnych pierdół? To jest otwarty świat... Takie coś raczej w praktyce nie zda egzaminu..

» Potwory: Serwer został wyposażony z plugins dodający nowe potwory

Serwer posiada około 20 nowych potworów

Mógłbyś mi opisać na jakiej zasadzie to dziala? Bo mogę dać sobie rękę uciąć, że bez modyfikacji żadnych nowych mobów nie mogłeś dodać na serwer.

---

Pozdrawiam i dziękuję za odczytanie komentarza.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Co do prezentacji jedynym elementem godnym uwagi jest logo.. Mogłeś skorzystać z banalnych generatorów grafiki, żeby to jakoś estetyczniej wyglądało :P. Druga sprawa, dlaczego w miejsce "w" wstawiasz "v"? Czy to taka czcionka?

Troszeczkę wyszło Ci masło maślane..

I tutaj już macie wielki plus. Cenię to w ludziach, że są otwarci i szczerzy, a nie jak 50% tego typu serwerów, posiadają pluginy z internetu, ale idą w zaparte, że są autorskie :).

TS jest strasznie kiepsko przygotowany.. Zero jakiejkolwiek spójności między kanałami, brak jakichkolwiek rang... Słabo..

Powiedz mi jedno, jaki sens mają Stoniarki na serwerze na którym na każdym kroku masz stone/cobblestone ?

Ta sama sytuacja co wyżej, po co robić coś, co jest dostępne bez zbędnych pierdół? To jest otwarty świat... Takie coś raczej w praktyce nie zda egzaminu..

Mógłbyś mi opisać na jakiej zasadzie to dziala? Bo mogę dać sobie rękę uciąć, że bez modyfikacji żadnych nowych mobów nie mogłeś dodać na serwer.

---

Pozdrawiam i dziękuję za odczytanie komentarza.

Ziomek widzę 1 uwielbiasz chejtowac  prace innych  nie podoba ci się te prezentacja to po co się w tym udzielasz nikt cie o z danie nie pytał 

a po 2 da się zrobić nowe potwory bez modów widać ze mało wiesz o plugins 

b_560_95_2.png

Opublikowano

Ziomek widzę 1 uwielbiasz chejtowac  prace innych  nie podoba ci się te prezentacja to po co się w tym udzielasz nikt cie o z danie nie pytał 

a po 2 da się zrobić nowe potwory bez modów widać ze mało wiesz o plugins 

Widzisz, akurat w Polsce każdy ma prawo do wypowiedzi i komentowania produktów itd. "chejtować" nie uwielbiam, ale za to uwielbiam otwierać oczy użytkownikom i przestrzegać ich przed stratą czasu.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

­Serwer bardzo mi się spodobał.

Bardzo ciekawy drop, miły administrator.

Po prostu warto zajrzeć :)

Opublikowano

Kolejny serwer z neta.
sorry że krytykuje ale jest pełno takich serwerów z 200 slotami i domenami,lecz one nie wypalają.
Jak dla mnie żygać się chce takimi serwerami ale jak chcecie.

Szanuje pracę bo wiem że trochę się narobiłeś nad tym serwerem ale wymyślcie coś nowego :)

Opublikowano

Kolejny serwer z neta.

sorry że krytykuje ale jest pełno takich serwerów z 200 slotami i domenami,lecz one nie wypalają.

Szanuje pracę bo wiem że trochę się narobiłeś nad tym serwerem ale wymyślcie coś nowego :)

Widze że większość postów masz takich samych ...

Piszesz aby żeby zrobić coś nowego jesteś taki kozak to zrób taki zaje*isty serwer ...

Serwer fajny polelcam :)

Opublikowano

Kolejny serwer z neta.

może tobie  ten serwer nie przypadł do gustu nie już nie nasza wina ale ja jestem takiego zdania po co mam robić wszystko na serwerze naraz jeśli mogę stopniowy wgrywać jakieś ulepszenia nowości aby serwer się nie nudził po np 3/4 dniach bo moim zdaniem jest lepiej dodać nowe rzeczy dropy przedmioty stopniowo bo wtedy coś się dzieje na serwerze i się odrazu nie nudzi wiec jeśli ci się on nie spodobał to poprostu idź poszukać innego który spełni twoje oczekiwania Pozdrawia TheRadio

Pozdrawiamy Team serwera @HitMc Dziękujemy ze jesteście z nami 

b_560_95_2.png

Opublikowano

Widze że większość postów masz takich samych ...

Piszesz aby żeby zrobić coś nowego jesteś taki kozak to zrób taki zaje*isty serwer ...

Serwer fajny polelcam :)

Nie chodzi o to, nie zrozumiałeś, co On napisał. Mu chodziło o to, że teraz po stworzeniu tej ankiety o trybie serwera, 3/4 serwerów na MPC to survival+gildie albo HC... To jest trochę bez sensu, taka wojna klonów.. Zamiast zrobić coś oryginalnego, jakiś skyblock/pvp, czy nawet coś samemu wymyśleć! To nie... Lepiej ściągnąć pluginy z internetu i wsio.

Opublikowano

Nie chodzi o to, nie zrozumiałeś, co On napisał. Mu chodziło o to, że teraz po stworzeniu tej ankiety o trybie serwera, 3/4 serwerów na MPC to survival+gildie albo HC... To jest trochę bez sensu, taka wojna klonów.. Zamiast zrobić coś oryginalnego, jakiś skyblock/pvp, czy nawet coś samemu wymyśleć! To nie... Lepiej ściągnąć pluginy z internetu i wsio.

ty Teeesik weź skończ bo ty tylko chodzisz po all postach i tylko spamisz co chwile i nabijasz posty jak tak to zrób sobie własny serwer jaki sobie tam chcesz i zrób sobie właśnie reklamę i zobaczymy czy będzie tak IDEALNIE bo tylko potrafisz krytykować kogoś prace jak jakieś jeba** dziecko  

b_560_95_2.png

Opublikowano

Spróbuj zrobić serwer pvp.

Po 1 musi być on naprawdę dobry.

Po 2 świetna konfiguracja

Po 3 ogar administracja

Po 4 jakieś nowości

i moge wymieniać dalej ...

Bez tego nie wejdzie ci nikt na serwer...

Skyblock jakbyś zauważył są zaraz po survivalu i jest duzo takich serwerów.

A Survival pozostanie na zawsze najpopularniejszym trybem w grze chyba że powstanie coś nowego fajnego w co wątpie.

Do tego ten serwer wyróżnia się troche od pozostałych zwykłych EHC.

Ma pare ulepszeń które świetnie pasują do teg trybu, więc zamiast hejtować to wejdź na serwer pograj troche i dopiero pisz, że "Takich serwerów jest pełno" ...

Pozdrawiam

Opublikowano

na serwer został wprowadzony dom aukcyjny 

na czym on polega pewnie sie zastanawiacie 

Dom aukcujny polega na wystawianiu itemów z minecraft na naszej strone 

o to SS

post-885156-0-78616700-1424880976_thumb.png

b_560_95_2.png

Opublikowano

Dom aukcyjny to bardzo dobra myśl na taki tryb serwera.

Zawsze to urozmaica rozgrywkę :)

Staramy się aby się serwer Wyróżniał i innych 

b_560_95_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...