Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft by zyczu - Straszny błąd BOO! BOO!

Liper.Werty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, a więc mam problem z minecraftem by zyczu :/ Mam nowy dysk na który chciałem pobrać minecrafta by zyczu :D Pobrałem, wszystko ładnie śmiga ale po pobraniu 74% wyskakuje straszny błąd! 

BOO! BOO!. Widziałem sporo poradników lecz jak pobrałem życza nie miałem folderu minecraft i minecraft by zyczu a w poradnikach dowiaduje się, że np: musze usunąć coś w folderze "minecraft" > "bin" tylko, że w .minecraft mam tylko Plik last login i nic więcej :c . Liczę na pomoc w tej sprawie i mam nadzieję, że pod tym tematem nie znajdą się odpowiedzi typu : " kup premke " czy " pobierz inny launcher" . Próbowałem  z Shiginima ( nowa wersja KeiNetta czy jakoś tak) i nie działa crashuje się itd. Posiadam system windows 7 premium home, 64 bitowy system operacyjny + Java 8 update 25 i Java 8 Update 25 (64-bit) . Liczę na pomoc, prosiłbym o opisanie co i jak ( filmiki odpadają ) .

Z góry dziękuję i pozdrawiam 

Opublikowano

Cześć.

Aby rozwiązać ten błąd, to musisz w pasku startu wyszukiwania wpisać ''%appdata% następie wejść w folder ''Roaming'' i usunąć ''.minecraft'' W innym wypadku wyłącz zaporę systemową oraz antywirusa, ale tę pierwsze rozwiązanie wydaję się być najlepsze i skuteczniejsze. 

Dodatkowo odinstaluj obecną Javę i wgraj Javę 8 update 31.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...