Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt - Portal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie znam sie na tym i przez to będzie wypominany mój post, ale z tego co widze to Norbert przypisuje sb cudze prace, z innych tematów widze że wysyła 13latki z swojego serwera na inne by reklamowały serwer Norbertsona w zamian za grzyby. Stawia słabe serwery na gotowych skryptach zmieni tylko pare literek by nie działał bug na grzyby i złoto w gildii. Do niedawna wyglądało to tak, że stawiał serwer gdzie "Sponsor" kosztował 5zł a było za to pełno grzybków. Jeśli ktoś potrafi i jest cierpliwy, to pewnie w niecały tydzień napisze skrypty na lochy i portal.

Opublikowano

Tak jak pisali w temacie do którego link podał GILU.

Kilka postów:

FidgetPL: Wystarczy skopiować np. skrypt walki w wiezy i wrzucic do $ACT_PORTAL_FIGHT. Ustawic portwory. Tyle :|

Nitr0o:Nic nowego,Skrypty z lochów/wieży skopiowane w całości

Szejkes: (on dodał całą strukture)

Jak masz to wszystko to pewnie zostało ci 30min-2h roboty, jeśli tyle wgl było .__.

Opublikowano

@FidgetPL

Nie robiłem ss.

Jak skończę to udostępnię i stworzę temat z poradnikiem jak wgrać portal na serwer, jak wgrać portal gildyjny i jak wgrać wojny gildii 1vs1.

Pewnie dam całą paczkę gotowych plików wraz z bazą danych. W paczce będzie już portal mojego autorstwa, wojny i portal gildyjny.

baner.png

Opublikowano

@FidgetPL

Nie robiłem ss.

Jak skończę to udostępnię i stworzę temat z poradnikiem jak wgrać portal na serwer, jak wgrać portal gildyjny i jak wgrać wojny gildii 1vs1.

Pewnie dam całą paczkę gotowych plików wraz z bazą danych. W paczce będzie już portal mojego autorstwa, wojny i portal gildyjny.

Nie jesteś autorem tylko złodziejem, yy znaczy tym co skopiował 3 tematy w jeden.

Powiedz mi tylko, jak wygląda SQL(Jakie nazwy mają tabelki i ile ich jest).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...