Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nacja, TD

japroja1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest zaletą, ale nie wyróżnia się aż tak jak np. penetracja linii do WT auf E-100 czy 800 obrażeń linii do Ob.268.

Proszę Cię, penetracje mają takie same jak linia do wtf bo przeważnie to identyczne działka.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Najlepsza odpowiedź ...

T110E3 bez specjalnych cech hahahahah. Prawdopodobnie najlepszy pancerz w grze, ale co tam, nic specjalnego, albo linia wte e 100 - op penetracja? gdzie? Przeciez 10 tier ma 276 peny podczas gdy taka jagoda ma 310, 9 maja tyle samo, 8 tiery - isu ma op penetrację. Jedynie 7  działem odstaje od innych tdkow... Podsumowując twoja odpowiedź jest tyle warta...

Od czego jest złoto jak penetracja niedomaga?

Opublikowano

Amerykańce mają super pancerz i dobre działo lecz są strasznie wolne.

Rosyjskie są mobilne mają średni pancerz i dobry dmg.

Francuskie hmm nie grałem lecz widziałem po filmikach że potrafią odbić i równie dobrze zadają obrażenia.

Niemieckie dzielą się na pancerz i dmg. Jeżeli pójdziesz w pancerz to dopiero pod koniec przygody będziesz sporo bił. A co do strony dmg niestety lecz tam pancerza nie doświadczysz ale za to fajnie uderzysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...