Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Otworzyć 2 Nostale Jednocześnie

Miwako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukałam, jak otworzyć 2 nostale jednocześnie... potrzebuję przerzucić parę rzeczy z 1 postaci na 2 (nie da się tego upuścić, ani przerzucić przez magazyn)

wujek Google powiedział <_<

Odpowiednie oprogramowanie o.O Weźcie przestańcie, wystarczy pomyśleć trochę nad windowsem, ale nie będę wam tu tłumaczył jak to obejść ;) Bynajmniej dalej to będzie nielegalne, ale bez specjalnego oprogramowania da się uruchomić 2x nostale.

gdzie indziej znalazłam instrukcje, jak uruchomić 2 konta użytkowników (profile) na windows

http://translate.google.pl/translate?js=y&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fsig9.com%2Fnode%2F110&sl=en&tl=pl

ale ja niewiele z tego rozumiem:(

co z tym dalej zrobić, żeby dało się uruchomić 2 Nostale jednocześnie na 1 komputerze...?

Opublikowano

to jest tak tworzysz 2 konta na kompie jak na 1 sie zalogujesz to odpalasz nostale potem bierzesz przelacz urzytkownika (tak zeby nie wylaczlo procesow na 1 koncie kompa) odpalasz 2 konto kompa i nostale tez na nim ;p i to wszystko

@Edit najszybszy sposob na przelaczanie to naciskanie guzikow Windows+L

Opublikowano

to jest tak tworzysz 2 konta na kompie jak na 1 sie zalogujesz to odpalasz nostale potem bierzesz przelacz urzytkownika (tak zeby nie wylaczlo procesow na 1 koncie kompa) odpalasz 2 konto kompa i nostale tez na nim ;p i to wszystko

tylko jak przełączam użytkownika to mi wyłącza procesy:( jedno konto tak jakby się automatycznie wylogowywuje jak włączam na drugie

Opublikowano

Musisz wziasc przelacz uzytkownika, a nie wyloguj

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...