Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuję nie spoglądać w tył. Żyć dniem, podążać cały czas przed siebie. Stawiając kolejne kroki, wypieram natarczywe myśli o tych wszystkich zbrodniach, których byłem świadkiem. Staram się nie zauważać na wpół rozłożonych ciał leżących na traktach. Pozwoliłem, aby zawładnął mną zwierzęcy instynkt przetrwania. On nie dopuszcza do mnie żadnych uczuć, nie pozwala myśleć, wspominać, każe iść dalej tą drogą. Drogą prowadzącą przez Otchłań.
Najgorsze są noce. Kiedy zamknę oczy, wszystko powraca. Boję się śnić. Na nowo przeżywać oblężenie Zamku w Kalimgor. Po raz kolejny, walczyć z tymi przerażającymi monstrami. Walczyć, pomimo świadomości, że i tak przegram, i tak stracę wszystko. Dom, pozycję, zamek, Beatry i moją kochaną córeczkę Celestin...
W chwilach największego kryzysu, usiłuje zrzucić winę, na króla Ronalda. To jego łatwowierność i naiwność pozwoliły nieumarłym wkroczyć do naszego świata. A później, jego nieobecność zaważyła na naszym losie. Jak mieliśmy, bez przewodnictwa króla podjąć jakąkolwiek sensowną decyzję. Miotaliśmy się. Wysyłaliśmy patrole, a następnie małe oddziały gwardii, nikt nie powrócił. A mógł nie wyjeżdżać na rozmowy z fanatykami. Dlaczego nie kazał stacjonującym tam oddziałom wybić ich do nogi? Dlaczego nie zaprosił ich do stolicy? Podczas gdy on wraz ze swoim orszakiem przemierzał polne drogi, zmierzając na miejsce spotkania, fanatycy korzystając z pradawnej wiedzy, otworzyli bramy piekieł.
To było straszne, widzieć jak przez naszą nieporadność i brak zgody, giną niewinni ludzie. Każdy kolejny dzień przynosił nowe ofiary. Śmierć nie ominęła żadnej ludzkiej osady, żadnej rodziny...
Nagle jednego dnia, otchłańce wróciły do piekieł a fanatycy do podziemi. Nad światem wstało nowe słońce, jego promienie rozganiały burzowe chmury. Powoli, przez smutek i rozpacz przebijała się niepewna i płocha myśl, że to koniec... Ale to był dopiero początek, krwawe preludium, tego co zdarzyło się potem...
Anarchia objęła cały kraj, ludzie, którzy przetrwali rzeź, przestali walczyć o cokolwiek więcej niż o swoje przetrwanie. W człowieku, zanikło człowieczeństwo, został jedynie strach przed śmiercią, który kazał palić, gwałcić, kraść. Żadne prawo nie było obowiązujące, żadna władza nie stała nad nami... Co teraz będzie? Nawet nie wspominając straszliwego wczoraj, boję się, być może, jeszcze gorszego jutra.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo jaki będzie odstęp czasowy między alfą, a betą? 

Czym one będą się różniły?

W ogóle start jest 27, a nie 26, nie?

Opublikowano

wraz z ekipą nie możemy się doczekać. Rozreklamujcie to dalej! Na innych forach.

u2q6.jpg

Opublikowano

Tak to ja przez przypadek podałem złą datę. Prawdopodobnie alfa płynnie przejdzie w betę. W pewnym momencie otworzymy porty dla wszystkich oraz nastąpi nagły zwrot fabularny. Pewien odstęp czasu może nastąpić później, pomiędzy pełną edycją a betą. Wpływ na to będzie miało sprawdzanie przez nas, czy na mapie głównej są jakieś błędy. 

Chcemy, aby wszyscy przede wszystkim się dobrze bawili, dlatego będziemy się starali prowadzić ten serwer jak najlepiej. Właśnie z myślą o was, o graczach, a kto lubi czekać na kolejny odcinek, czy na kolejną edycję. 

Opublikowano

Na serwerze znajdziecie masę ciekawych zadań. Od tych najmniej skomplikowanych, jak zabicie paru przeciwników, do bardzo rozbudowanych zadań mogących się skończyć na kilka różnych sposobów. Wszystkie one będą niesamowicie klimatyczne, tak byście ani na chwilę drodzy gracze nie zapomnieli jaki to serwer.

Wyczekujcie nas już nie długo!

Opublikowano

Ciekawe, szkoda, że mało ssów :/

Kiedy przewidujecie start Alfa Testów? Z tego co widziałem, mieliście jakiegoś kleszcza w administracji, który opóźnił start.

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Nasze forum jest najszybsze. Potrzebuje jedynie 0.283s aby się otworzyć. Pozostawia konkurencję daleko w tyle. Dla porównania Revolution potrzebuje aż 7.080s, a Avernus 11.349s.
Widać tutaj, która strona była robiona przez profesjonalistów. :) Aby jeszcze bardziej pokazać kontrast pomiędzy tymi stronami, podam jeszcze wynik dla mpcforum który wynosi 1.120s(a przy ponownym powtórzeniu 0.163s). Także tego... xD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Pracę idą nadal do przodu, przepraszamy za zaniedbanie tejże reklamy, ale już wracamy!

Nasz przyjaciel rozpoczął projektowanie ubrań,zbroi, broni,łuków... wszystkiego co się nosi na sobie bądż dżierży w dłoni ;)

IWJG6Mo.png

Opublikowano

Zapowiada się z*********e, zresztą jak prawie każde RPG.
Prezentacja ładna, zresztą jak każda, serwera RPG.
Screeny ładne, zresztą jak każde, w prezentacjach serwera RPG.

Ale czy serwer wyjdzie? Zobaczymy, bo zapowiedzi już za dużo widziałem,

niestety wielu serwerów się nie doczekałem.. :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...