Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę połączyć się z serwerem

pakos890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Mam problem z serwerem kolegi ;/ kolega kupił serwer na kilka dni i jak przychodzę do niego z laptopem to serwer działa a jak chce u siebie w domu zagrać na jego serwerze to wyskakuje mi "can't resolve hostname". Nie mam pojecia jak naprawic ten problem :/

Mam internet mobilny , model routera huawei e5251s-2 , pobieranie 20mb/s , wysyłanie 1mb/s , windows 8.1. Co może być nie tak ??????

Opublikowano

Wyłącz zaporę systemową. Dodatkowo zapytam, czy jesteś 100% pewny, że wpisujesz dobrze IP serwera? Możliwe, że siadły DNS w Twojej sieci. Ale wypróbuj tę pierwszą rzecz i pewnie pomoże. 

Opublikowano

IP dobrze wpisane , zapomniałem dodać że kolega który ma serwer mieszka w innej miejscowości a ja przychodze do kolegi który ma internet liniowy i wszystko działa

Opublikowano

Skorzystaj z Hamachi.

Ale jak mam skorzystać z hamachi jak serwer nie stoi na LANIE ???

No to jak mam SKORZYSTAĆ Z HAMACHI panowie i panie ?

Opublikowano

Polecam pograć przez opcje LAN.

Szkoda tylko, że serwer został już wykupiony na jakimś hostingu.

Halo !?!??!!?! Pomoże ktoś ????

Pisałeś wcześniej, że nie możesz wejść na serwer wpisując IP. Nie znam tego hostingu, ale wiem, że oferuje on domeny na serwer. Spróbuj się zalogować przez tą domenę i podaj jeszcze po jej nazwie port serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...