Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyber-Tank.ru ponownie działa!

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

usuń je po włączeniu WoTa i cyber tanka... A jak nie mozesz to one sa w ktoryms z folderow o nazwie scripts w folderze WoTa...

Opublikowano

znalazłem u ruskich sposób na uruchomienie cyber tank beta 5  niewiem czy to zad ziala ale mozna przetestowac 

--------------------------------------------

Wystarczy usunąć dwafoldery goodies i battle_control , CT recepty \ World_of_Tanks \ res_mods \ 0.9.8.1 \ scripts \ client \ gui

sam jeszcze nie próbowałem

usuń je po włączeniu WoTa i cyber tanka... A jak nie mozesz to one sa w ktoryms z folderow o nazwie scripts w folderze WoTa...

Muszę przyznać niezły TROLL  :D

Opublikowano

Muszę przyznać niezły TROLL  :D

Po wlaczeniu sie nie da to wiem xD

Ale serio w podobny sposob da sie odpalic niekompatybilna wersje cyber tanka :v tylko ze one nie musza dzialac na nowej wersji... + pozostaje sprawa licencji

Opublikowano

chyba obecnie nie ma możliwości zapłacenia chyba że ktoś zna ruska który zapłaci kasę się mu odda a on poda klucz :) bo innego sposobu ja nie znam i nie widziałem trzeba czekać i pisać u nich na stronie na forum aby dodali płatwość paypal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...