Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedykowany][1.3.0.8] Movegaming

ARSEHOLE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez obrazy ale ten serwer jus dawno upadł (wogole graczy tu niewiduje)

Być może dlatego, że wchodzisz o jakichś nietypowych godzinach? Twój post napisany został o 9 rano. O tej godzinie trudno znaleźć graczy, ponieważ są najzwyczajniej w świecie w szkole :) Albo po prostu nie widzisz graczy z racji tego, że są oni rozbici pomiędzy subserwerami? (przypominam s1- działki, s2- surowcowa, s3- surowcowa expert). Ponadto możemy się poszczycić gronem stałych graczy, którzy regularnie odwiedzają serwer :)

Mogę również dodać, że na naszym serwerze nie można przenieść itemów z singla co zniechęca niektórych graczy.. cóż.. lubimy dawać graczom dodatkowe wyzwania :) To serwer dla wytrwałych, skupiający graczy, którzy zostają tu na dłużej, a nie błahostka na 5-10 min w stylu wejdę, poskacze, polatam na itemach z singla, wyjdę, dam plusa bo ładnie budują i nigdy więcej nie wejdę. Mam wrażenie, że na takim podejściu buduje się "renoma" niektórych serwerów. 

poza tym tam jest bład ktory sprawia ze teleportuje bez istrzezenia w losowom lokacje

Owszem pojawił się takowy błąd, był on wynikiem problemów z pluginem anty-afk, jednak problem został rozwiązany :)

Opublikowano

Jak dla mnie serwer bardzo ciekawy, dobrze się trzyma. Grałem na poprzednich edycjach tego serwera jeszcze jak nie miałem terrari na steam i muszę powiedzieć że widzę same postępy. Obecnie również gram na tym serwerze i muszę przyznać że nie zawsze jest kolorowo, te problemy z jakimś pluginem gdzie wszystkich teleportowało i jeszcze kilka innych. Jednak muszę przyznać że serwer dobrze się trzyma i można na nim przyzwoicie pograć. Administracja też całkiem spoko rozwiązuje różne gównoburze. Od siebie daję dobrego plusa i brak zrozumienia dla hejtujących. Polskich serwerów nie ma dużo więc nie warto wybrzydzać jeśli coś dobrze działa.

Opublikowano

Nie rozumiem wszechobecnego 'hejtu', jak widać niektórym ściska pękniecie na pleckach. Serwery stoją 24/7 z przerwami na zmiany (mapy, pluginów i wprowadzanie nowych rozwiązań). Co do administracji, są ogarnięci, ale jak każdy mają co za uszami, wiadomo, zależy od dnia bo nikt ideałem nie jest. Ostatnio wkradło się jakieś rozleniwienie, ale to chyba przez ferie. Ludzi tworzą tu dobrą atmosferę, choć i zdarzają się uciążliwi w swym postrzeganiu otaczającego świata i nastawienia JA v.s. inni, jak zawsze, jak wszędzie. Jednakże jakoś i to ostatnio się unormowało, ku mojemu zaskoczeniu jest dobrze.

W moim mniemaniu, którego jestem pewien, ten serwer jest jednym z lepszych w Polsce, jak nie najlepszym, nie słyszałem o godnym przeciwniku. 

W Movegaming.com drzemie ogromny potencjał i mam przekonanie, że niebawem się on obudzi z tego marazmu, nie jest to żaden 'miraż', żadna fatamorgana.

Chłopaki, trzymam kciuki! Rozwijajcie się, bo kierunek jest dobry, a pomysły o jakich słyszałem mają duże szanse na sukces, trochę chęci i się rozkręci. (;

/Lumix.

1822249.png

• 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...