Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany na cs:go

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo ktoś mógłby sobie kupić konto z cs'em tylko po to, żeby wychodzić innym z gry :v Chociaż dla normalnego gracza to czasami wkurza :/ Kickną cie ruski i ban 7 dni :v

Opublikowano

Bo tak?

To jest ich gra i oni o tym decydują.

30min/2h/24h/7dni to są spoko bany przynajmniej jest mniej trollów/afków :)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Bo tak?

To jest ich gra i oni o tym decydują.

30min/2h/24h/7dni to są spoko bany przynajmniej jest mniej trollów/afków :)

Oczywiscie,ban na 7 dni bo dostaniesz kicka przez jakichś imbecyli ponieważ nie dałeś rady ugrać 4 vs 1 ...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Oczywiscie,ban na 7 dni bo dostaniesz kicka przez jakichś imbecyli ponieważ nie dałeś rady ugrać 4 vs 1 ...

Jak bawisz się vote to później lecą bany, logiczny i prosty system.

Opublikowano

Ja sie bawie w vote? Kazali mi iść na A zebym odwrócil ich uwage,pobiegli na B po czym wszyscy padli i zabili tylko jednego,nie ograłem 4 z przeciwnego samemu po czym mnie zkickowali i ban na 7 dni,czy kick sam w sobie karą nie jest i musza dowalać długie kary? 20 kont musze mieć z cs:go zeby grac normalnie turnieje ?

79160594027661829163.png

Weteran
Opublikowano

graj faceity, a nie te smieszne mm..

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Silver na faceitcie? :DD Nic nie zrobisz ja też grałem z jakimiś ruskami i byłem 1v3 zabiłem 2 i mnie ostatni zabił i mnie zkickowali ;P

Opublikowano

TO ogarnij swoja gre.

I po co spamujesz takimi za przeproszeniem ZJE***ymi odpowiedziami "ogarnij swoja gre " .. To jest żałosne ... Chcialbym zobaczyc jaka jest twoja "Żałosna gra"  Może tez wczesniej kolega dostał bana bo internet wywalilo ? Ja ostatnio mialem taki problem ze mam zajebi**y internet i ostatnimi czasy czesto mi wywala gdy ktos dzwoni z telefonu domowego ... No i wywalilo mi kilka razy internet pod żad no i ban wpadł ... A ze to nie było pierwszy raz to dostalem na 7 dni ... 3 razy za neta i raz za to ze zadałem za duzo obrazen mojej druzynie ...

Opublikowano

Silver na faceitcie? :DD Nic nie zrobisz ja też grałem z jakimiś ruskami i byłem 1v3 zabiłem 2 i mnie ostatni zabił i mnie zkickowali ;P

Myślisz ze silvery są słabe? xD

Ja jako silver nie raz przeciwko gold+ mam ace.

Faceit slabe jest na EU ale na US fajne tyle ze mialem ping +200 ale i tak win...

Na EU graja slabiaki US lepsze, mniej cheaterów wedlug mnie.

Czyli jak masz dobrego neta warto grac Faceit. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...