Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlatwiejsza gra na swiecie

Gość PiPr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o matko...

już w trakcie tych napisów miałem wyłączyć, bo nie chciało mi się czekać, ale poczekałem i uwierzcie mi było ,,WARTO" xD

usunieta by MIKE

Opublikowano

a w polsce <dokladniej forum metina v. PL> 3 ludzi prosila o rozwiazanie o.O

Opublikowano

no zajebista gierka :D

ISRO:

Nick: Lily_Rose

Lvl: 79

Build: Pure int Nuker s/s: fire/light/cold (reskill fire-->bicheon)

Farm mode: 3/200k sp (gap -6)

---------------------------------------------------------

Nick: Grosz

Lvl: 59

Build: Pure str Bowman: pacheon/fire/light

Farm mode: 16.2/160k sp (gap -6)

6082.png

29305.jpg

Opublikowano

Te wszystkie Silki, WoWy wymiekaja ^^ Szkoda tylko, ze to Single Player. Ja chce taka gre MMO ;D

A Creditsy wymiataja ^^ Zdziwiło mnie "Multiplayer Lead Programmer, Multiplayer Programmer" ;O

Opublikowano
Ludzie pomocy dajcie jakiesi kody na niesmiertelnosici plz :)

owned xD a moze jeszcze frytki do tego :P mi sie dopiero laduje zaraz dam edita :P

OWNED

pierwszy poziom... napisy koncowe i "play again" xD toz w to mozna pierdolic latami xD

@PiPr

taaa..... przy tym to nawet fpp'sy wymiekaja :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

przyznajcie : silk, pw, kal, wow, l2 przy tym WYMIEKA

@Down

wisisz mi 1 gwiazdke

Opublikowano

macie do tego kody? Bo zaciąłem się na 3 lvlu... To wtedy jak musisz zobaczyć świetną grafikę 3d i ten realistyczny dźwięk, a następnie zabić ah-mahda. Właśnie wtedy on używa split-shota (to ten 364 atak) i mnie zabija. Próbowałem już double jumpa i slasha (1034 cios z kolei), ale nie działa. Jak go zabić? ;/

bez gif.

Opublikowano
macie do tego kody? Bo zaciąłem się na 3 lvlu... To wtedy jak musisz zobaczyć świetną grafikę 3d i ten realistyczny dźwięk, a następnie zabić ah-mahda. Właśnie wtedy on używa split-shota (to ten 364 atak) i mnie zabija. Próbowałem już double jumpa i slasha (1034 cios z kolei), ale nie działa. Jak go zabić? ;/

Mialem ten sam problem.

Kiedy on za pierwszym razem uderzy ze split shot'a Ty od razu kliknij "1" (to jest declay-def) i tak odeprzesz jego 3 ataki.Potem wystarczy troche poskakać i zrobić pare uników i na końcu przywalić w niego z fire-slash'a.

Tez próbowałem double jump'a ale to nic nie dawało.

@down

xD

Ta gra ma drugie dno... ;)

My juz je odkryliśmy.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

zal ja nawet creditsow nie obejrzalem ;/ a lepsze gry robie w TGF ;/ lepsza grafa ;/ zal

@2x up

lol jaki 3 lvl jakie shoty wam sie gry pomieszaly czy jak??

Gość black_shadow
Opublikowano

Kur** dajcie jakies kody albo trainery ! pl00x ! nie potrafie tego przejsc ! nawet 1 poziomu .

Poprubuję jescz z 2 godz i dam edita .

#EDIT .

No Daj KTOS TEGO TRAINERA BO NIE IDZIE PRZEJSC ! .

______________________________________________________ JOKES !

Opublikowano

zdaje mi sie, ze gry pomyliles

Opublikowano
Mialem ten sam problem.

Kiedy on za pierwszym razem uderzy ze split shot'a Ty od razu kliknij "1" (to jest declay-def) i tak odeprzesz jego 3 ataki.Potem wystarczy troche poskakać i zrobić pare uników i na końcu przywalić w niego z fire-slash'a.

Tez próbowałem double jump'a ale to nic nie dawało.

No dobra, ale potem on ucieka do komnaty i się zamyka, a mnie gonią czarni jeźdźcy. Jak się tam dostać?

Próbowałem wejść od balkonu, ale mnie zepchnął czarem "exensia". A może jeźdźców zabić? Ale czym? Łukiem czy power slashem?

Pomóż proszę. Jeszcze ten lvl i boss :(

<:D>

@down

dzięki. Rozwaliłem drzwi i udało mi się go przez okno wywalić. Jak teraz zabić jego pana Al-Mualima?

Bo ledwo się pojawiam w jego komnacie, a on z półobrotu mnie zabija ;/

bez gif.

Gość black_shadow
Opublikowano

Sprubój go wyzwac. To go zdekoncentruje a potem obważ go lina kóra leży po prawej stronie, powinien wtedy sam sie przewrócic i pokulac sie w stronę ściany w której zrobi dziurę ,a w niej znajdziesz teleport o nastepnego lvl :D

Opublikowano

dobra, to nie jest o grze -.-

kazdy kolejny taki post report

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...