Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brązowe gówno

Sebolooss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograj kilkanaście rund tak spokojnie, żeby cię nie reportowali ( nie flamuj, ciesz się z gry ) i zobaczysz jak zacznie ci dobierać normalne drużyny. Mi tak pomagało ( skończyłem z flamowaniem po 86 banie )

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSinlay

Ja z flamieniem i afczeniem skończyłem gdy rito wysłało mi info że dalsze afczenie i flamienie skończy sie permem.... granie na spokojnie, na uciszonego pomaga sie skupić. Bo co jak drzesz morde na całą hate jak łatwo wpadasz w rage.. lepiej przymykać oko na kogoś ded z teamu niż wyzywać. A po za tym jak sie denerwuje to mama mi szantaż zarzuci że albo sie zamkne albo nie ma grania ;D

zDlszn.png

Opublikowano

Jesteś tam gdzie zasługujesz.. Zapewne sam jesteś wielkim flamerem pozdro :c

Jak chcesz wyjść to daj mute kazdemu od zaczęcia się meczu - w bronzie komunikacja tylko pogarsza sprawe ;)

Opublikowano

Najlepsze rozwiazanie dla brązów i nowych , którzy po raz 1szy graja rankedy :

Nauczcie sie grac na każdej lini po 2 postacie . Przeważnie jest, że zablokują Ci ulubioną postać i wybierasz chu jową ], którą nie umiesz dobrze grać .

CO z tego, że ktoś ma platynę, golda jak ma do dupy team i ofc lose game . 0 komunikacji i pomocy to przegrana .

No i najlepiej jest grać  z kimś, rozmawiając na Tsie ;0

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Wymasteruj Lee sina, katuj go jak kurw*ę.  

Moblinosc i mozliwosc zajebistej ochrony adc.
Ogolnie samym butem mozesz wygrac linie, malo powiedziane... gre.
Sam wiesz ze przy troche wprawy lee mozesz ukrasc kazdego smoka, barona samemu. Troche ogaru jedynie do tego,

smialo probuj. Ja sam grajac tylko Lee i Ezrealem doszedlem do platyny :P teraz siedze w wysokim diaksie i wiekszosc gier

nadal gram Lee :p

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Polecam gre max 12 champami na kazdej linii, nauczysz sie grac nimi to i bedziesz wygrywac. Pierwszy raz do diamentu doszedlem grajac praktycznie threshem i leona, pozniej zrobilem serie zedem, w 2 tyg. powtorzylem wynik, a teraz mam zamiar ezrealem

Opublikowano

Ale z Ciebie typowa cebula, jak nie potrafisz wyjść z brązu to najwidoczniej na niego zasługujesz...Każda postać jest dobra tylko trzeba nią umieć grać

Opublikowano

Polecam gre max 12 champami na kazdej linii, nauczysz sie grac nimi to i bedziesz wygrywac. Pierwszy raz do diamentu doszedlem grajac praktycznie threshem i leona, pozniej zrobilem serie zedem, w 2 tyg. powtorzylem wynik, a teraz mam zamiar ezrealem

To są postacie które najbardziej ogarniam na tych liniach 

Top-Fiora,Trynda

Jungle-Warwick,Xin

Mid-Yasuo,Akali

Bot-Leona,Ashe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...