Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brązowe gówno

Sebolooss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. RAdze zmienić na lepszego championa niż trynda.

2.Zacne MMR.

3. Zacznij grac akali na midzie :) Jesli zaslugujesz na sivler wyjdziesz raz dwa.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Radze ci grać głównie na midzie i topie ;) na midzie bo masz dostęp do wszystkich lejnów. Dużo złaź na bota i rob double kille albo daj je dla adc. Nie graj jakąś syndrą na midzie. Może ma damage ale jak ci 5vs1 wbije to nic nic zrobisz nawet majac staty 100/0. Maxymalnie 2-3 typow zabijesz. Radze grać takim yasuo katą i zedem. Idealne champy do solo pent. Jeżeli grasz na topie to nadzieja w teamie bo najmniej masz wpływ na gre przed late. Ale możesz to zmienić złażąc na mid i bota non stop ale nie zapominając o farmie. Sam siedziałem w takim szambie jak ty tyle że w silverze 5. Teraz mainuje na midzie yasuo i kate i na topie riven i irelie. Zauważ że wszystko to ad tylko kata ap ale jest ona specyficznym assasinem pod ap robiącym rzeźnie bo za killa odnawia odrazu Q W E. A w reszcie ap walniesz z spella i couldown +5 sekundmi dodatkowo mana spada ;). Na topie riven bo idealnie sie nadaje do ok. 20 minuty czyli jak schodzimy z topa i walczymy na midzie z reszta teamu. Grając tymi chmpionami moj win rate ma 80% a kiedyś mial zaledwie 35%... nie radze ci grać raz na midzie raz na adc raz na jungli itd..bo po prostu nikim nie bedziesz dobry tylko przeciętny. W brązie masz o tyle łatwo że jak topa wygrasz lub mida to przciwnicy beda spamić "noob mid report" "surr 20" i wtedy powinno już sie samo wygrać. Sory za błędy ale pisane z tableta :)

zDlszn.png

Opublikowano

@Selfie

Akali po nerfie troche słaba sie zrobiła :D bez feeda jest za przeproszeniem- gównem :) ja katą w 20 minucie mialem 0/1 i jak z combo wlecialem to quadra bez wysiłku :D bo sa takie postacie ktora bez feeda sa op.

zDlszn.png

Opublikowano

@After121

Nie wiesz co mówisz :) Akali dalej prowadzi siekę i nawet bez mocnego feeda. Ten nerf zbytnio się na niej nie odbił :P

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

@Selfie

Akali po nerfie troche słaba sie zrobiła :D bez feeda jest za przeproszeniem- gównem :) ja katą w 20 minucie mialem 0/1 i jak z combo wlecialem to quadra bez wysiłku :D bo sa takie postacie ktora bez feeda sa op.

Akali dostała mało znaczącego nerfa,więc dalej jest kosą po 6 lvl..

Opublikowano

Tak szczerze to nie wiem co nią robią ludzie bo w silverku ostatnią akali widziałem może miesiąc temu a jak już ktoś ją picknie to ma 3/7... więc jak tam w platynach jest to nwm

zDlszn.png

Opublikowano

@After121

Ma się dobrze, raz na 10 rankedów się zdarzy xD

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

byłem w brązie dwa lata dopiero w s4 udało mi się wyrwać z tego gówna

pickuj fizza i nie ma mocnych na niego

Opublikowano

Nie wierze, że grasz perfekcyjnie i przegrywasz. :)

Nie graj dziennie 3-7 gier tylko 1-3 max. :)

Jeśli przegrałeś dwa razy podrząd to odpuść sobie grę na dzień/dwa.

Oglądaj streamy przede wszystkim, graj postaciami znajdującymi się w Tier 1.Może warto oglądnąć czasami replaya swojego meczu i zobaczyć co zrobiłeś źle, co mogłeś zrobić lepiej itd.?

Kiedyś tak robiłem i o dziwo wyszedłem z brązu w tydzień.

Przed rankedem zagraj sobie normala na rozgrzewkę, draftowego albo coś. ;)

Uzupełnij strony na runy jeśli nie masz zrobionych..bo to podstawa..

Podejuj słuszne decyzje, kiedy recallować, czy lepiej pushować gdy wroga nie ma na lini, a może wtedy lepie zgankować komuś.

Myśl, szukaj, podejmuj strategię, pokaż, że jesteś sprytniejszy od przeciwnika, a na pewno przyniesie Ci to oczekiwany cel. ;)

Powodzenia.

Opublikowano

Wyjdziesz jak będziesz zasługiwał... ,proste nothing else ....

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Budowniczy
Opublikowano

Powie mi ktoś jak wyjść z tego zasranego brązu miałem Tryndą staty 12/1 ale przegrałem bo co ranked trafia się troll,afk albo feeder.Moje mmr wynosi 780.Pomoże ktoś? da ktoś jakąś radę?

Możecie podać postacie na każdą linie którymi najbardziej opłaca się grać 

Tak yhy co ranked mam trolla polaczka afka feedera już to widze to jest nie możliwe żeby Ci tak co grę dobierało. Wyjdziesz z bronzu gdy twoje umiejętności będą na wystarczającym poziomie aby z niego wyjść ;)

Opublikowano

Ale mam ochotę typa zwyzywać od gówien i innych ale szkoda robić nowe konto - bo nie mam zamiaru czekać 7 dni.

Jak sie zasluguje to sie wyjdzie wyzej. Jakos Nervarien a Nawet Dis aka Zwis od unrankeda wbili się ponad ten brąz BO ZASŁUGUJĄ. Ty sobie siedz tam gdzie zaslugujesz.

PS Trynda? Graj dalej takimi pickami to gwarantuje braz4life.

Z tego co pamiętam to nie postać decyduje tylko twój skill.

--

Mmr bardzo niskie >.>, ogarnij sobie akali, jeżeli wbijesz sobie kilka killi na midzie to idź pomóc innym i pamiętaj by oddawać im kille.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

@Tutka0155

Gankować przegrane linie ??? :D

Koleżaanko jak np. voli w twoim teamie nafeedowal darka na 7/0 to on doubla zrobi na ganku. Lepiej jak gankujesz linie wygrywające pomagają koledze sie jeszcze bardziej nafeedować... Do tego stopnia żeby mniej wiecej był równy przeciwnikom ktorzy wygrali linie :)

zDlszn.png

Opublikowano

Akali i bezbolesny nerf o silvery wy moje.

Combo wolniejsze ult mniejszy range to boli.

Mnie jakoś i w platynie ten nerf nie boli. Skoro dalej prowadzi siekę to najwidoczniej nerf jej się należał skoro dalej zgarnia kille z łatwością.  Też na początku myślałem, że będzie bolał mniejszy range z ulta. Ale nie jest źle. Dalej jest na poprawnym poziomie range. Nie to co ulti kassadina na PBE teraz :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Opublikowano

Mam diament 4 i ostatnio przegrałem rankeda na goldy 5/4 u kolegi na koncie, chcę dostać flejm, że jestem wyboostowany :( Śmieszą mnie opinię ludzi, że jak umiesz grać to wygrasz wszystko - najważniejsze jest to jak wpasujesz się w przeciwny team. Na to zwraca się uwagę na pierwszym miejscu.

PS. Nastały takie czasy, że w goldzie 4/5 ludzie grają lepiej niż w platynie 3-5, co ten lol to ja nie wiem.

Opublikowano

Nie wierze, że grasz perfekcyjnie i przegrywasz. :)

Nie graj dziennie 3-7 gier tylko 1-3 max. :)

Jeśli przegrałeś dwa razy podrząd to odpuść sobie grę na dzień/dwa.

Oglądaj streamy przede wszystkim, graj postaciami znajdującymi się w Tier 1.Może warto oglądnąć czasami replaya swojego meczu i zobaczyć co zrobiłeś źle, co mogłeś zrobić lepiej itd.?

Kiedyś tak robiłem i o dziwo wyszedłem z brązu w tydzień.

Przed rankedem zagraj sobie normala na rozgrzewkę, draftowego albo coś. ;)

Uzupełnij strony na runy jeśli nie masz zrobionych..bo to podstawa..

Podejuj słuszne decyzje, kiedy recallować, czy lepiej pushować gdy wroga nie ma na lini, a może wtedy lepie zgankować komuś.

Myśl, szukaj, podejmuj strategię, pokaż, że jesteś sprytniejszy od przeciwnika, a na pewno przyniesie Ci to oczekiwany cel. ;)

Powodzenia.

Dziennie to gram nawet po 10 gier jak i nie więcej 

Tak yhy co ranked mam trolla polaczka afka feedera już to widze to jest nie możliwe żeby Ci tak co grę dobierało. Wyjdziesz z bronzu gdy twoje umiejętności będą na wystarczającym poziomie aby z niego wyjść ;)

Nie co grę tak nie ma ale co 2-3gry tak, trafi się ktoś kto nie ogarnia postaci 

Opublikowano

Im wyzej tym wiecej syfu ;] Polecam Unninstal gry , pomaga:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...