Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brązowe gówno

Sebolooss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś jak wyjść z tego zasranego brązu miałem Tryndą staty 12/1 ale przegrałem bo co ranked trafia się troll,afk albo feeder.Moje mmr wynosi 780.Pomoże ktoś? da ktoś jakąś radę?

Możecie podać postacie na każdą linie którymi najbardziej opłaca się grać 

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xD fajne mmr.

graj akali, ona zawsze kernie. (albo duo z kimś) nie zabieraj killi i wyłącz sobie czat, to może się nie popłaczą ;p

Opublikowano

Ale mam ochotę typa zwyzywać od gówien i innych ale szkoda robić nowe konto - bo nie mam zamiaru czekać 7 dni.

Jak sie zasluguje to sie wyjdzie wyzej. Jakos Nervarien a Nawet Dis aka Zwis od unrankeda wbili się ponad ten brąz BO ZASŁUGUJĄ. Ty sobie siedz tam gdzie zaslugujesz.

PS Trynda? Graj dalej takimi pickami to gwarantuje braz4life.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Polecam Katarinę, jak ją opanujesz to rankedy zaczną się samo wygrywać. Najlepiej graj duo. To jest lek na większość problemów rankedowych xD

Opublikowano

Naucz się pushować.

w tej dywizji zależy od tego wygrana, nie opłaca się teamfightować ponieważ ludzie na tym poziomie nie potrafią dobrze focusować :) jak to się mówi push to win, pickuj champy którymi grasz, olewaj swoich sojuszników i tylko pushuj nie zapominaj o wardach >_>

ps. sorki za literówki

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Pierdolenie z tym całym bronzem jak potrafisz grac to bez problemu wygrasz większośc gier .Polecam proste postacie typu kata/lb/zed/vayne bez problemu mozna wygrac samemu gre tymi postaciami >.<

Opublikowano

Toż z tego tak łatwo wyjść... Wręcz mnie boli jak ktoś pisze, że z tego nie da się wyjść. Pickuj nasusa, dobrze farm, siedź większość czasu na topie, nie patrz na płacze innych i pushuj i pushuj. 

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ale mam ochotę typa zwyzywać od gówien i innych ale szkoda robić nowe konto - bo nie mam zamiaru czekać 7 dni.

Jak sie zasluguje to sie wyjdzie wyzej. Jakos Nervarien a Nawet Dis aka Zwis od unrankeda wbili się ponad ten brąz BO ZASŁUGUJĄ. Ty sobie siedz tam gdzie zaslugujesz.

Zagrałem tryndą bo nie miałem kim 

Opublikowano

Zagrałem tryndą bo nie miałem kim 

Nie masz championów i idziesz na rankedy? XDDDDDDDDDDDDDDD

Pozbieraj IP na normalach i kup ze 2-3 postacie na KAŻDĄ linie, którymi oczywiście w miarę dobrze grasz.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Samemu nie da się wyccerować gry.Jak nikt nie pomaga to nic nie zrobię

Nie masz championów i idziesz na rankedy? XDDDDDDDDDDDDDDD

Pozbieraj IP na normalach i kup ze 2-3 postacie na KAŻDĄ linie, którymi oczywiście w miarę dobrze grasz.

Mam postacie ale na topa zbanowane.Na topie lubię grać fiora,jax

Mid-Yasuo,kata

Bot-Leona,ashe,vayne

Polecam Katarinę, jak ją opanujesz to rankedy zaczną się samo wygrywać. Najlepiej graj duo. To jest lek na większość problemów rankedowych xD

Katarinę dosyć dobrze ogarniam 

Opublikowano

A mmr do czego jest potrzebne bo sam nwm.Mam wygrane 55 gier a przegrane 44 

MMR to jest tak jakby Twój poziom. Dużo przegrywasz masz słabe MMR, im więcej wygrywasz to masz większe MMR.

Czyli jak masz słabe MMR, to dobiera Ci słabszych przeciwników ''na Twój poziom'' i odwrotnie w drugą stronę.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Mi tam pomaga jak ignoruję tych idiotów z silvera i gram na około rankedy, zawsze jest prawdopodobieństwo że trafi ci się dobry team, więc KIEDYŚ musi się udać...

A na poważnie jak już zupełnie szlag cię trafi zawsze masz Bola i lsa ;3

Opublikowano

A ty myślisz że Nervarien siedział kiedyś w brązie? To chyba gupi jesteś...

Do autora : Rób nowe czyste konto bo z takim podejściem będziesz tam siedział wieczność :) 

Nowe konto + 10/10 win i powodzenia tam .

Opublikowano

A ty myślisz że Nervarien siedział kiedyś w brązie? To chyba gupi jesteś...

Do autora : Rób nowe czyste konto bo z takim podejściem będziesz tam siedział wieczność :)

Nowe konto + 10/10 win i powodzenia tam .

Mam jedno konto chyba 29lvl 

Opublikowano

Graj pusherami, właśnie takimi jak Tryndamere. Całą grę siedź na topie, a jak ktoś odważy się do Ciebie przyjść to go zabij. :P

Wiem zawsze gram pusherami takimi jak fiora lub jax ale przeważnie ich banują

Moje mmr wynosi dokładnie 781,022 

Ale przy takim mmr i tak nooby się trafiają,samemu gry wygrać się nie da chyba że masz z 25/0 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSebolooss

Uwierz mi, że w twojej dywizji się da :) Nawet takowym masterem ładnie idzie push, bądź tristaną dzięki nowemu "e"  

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

OMG jak nie mozna wyjsc z brazu? D:

Ja sobie z brazu wychodze na kontach kolegow dla funu easy.

Z golda to dopiero trudno -.- ale przyznam ze i tak da sie wyjsc nawet z golda samemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...