Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hard/Medium] Onrain server .

krejcomut666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I go try build s2 server with custom items

Try build a hard server :) 10 beers only and 30lvl for day, but ~25000 mushrooms for start :)  It's will very fun through assistant on tower and charakter ang guild portal

Opublikowano

User "Novisak" use bug in server... He have weapon for mage and he change profesion to warrior... Please remove this weapon or whatever.

To nie bug. Koleś grał magiem i zmienił profesje. Ma broń z wysokim DMG, ale ma też sporo hp jako wojownik i -50% od pancerza. Ale to troche problematyczne bo ma on np. 13k inty a 2k sily :)

Opublikowano

Oh no my private files :(

Haha, żałosne. Już raz się popisałeś swoim magicznym 70% portalem. Nie przypisuj sobie tych plików bo ty ich nie napisałeś.

Opublikowano

Oh no my private files :(

Widzę, że muszę tutaj wyjaśnić kilka rzeczy, bo nagle na forum pojawia się coraz więcej idiotów, znaczy amatorów, którzy przypisują sobie cudze prace.

1. Bobek = Turbo, czyli GrajowcyPL

Bobek nie jest autorem żadnych skryptów. Za czasów 'maximusa'(Nie jestem w 100% pewien czy taki miał nick), pracował z nim i od niego miał skrypty. Jedyne co zrobił to nagrał poradniki na YT i napisał(?), raczej skopiował lochy gracza i wkleił w $act wojen gildii. 

Wracając do tego, iż napisałeś, że są to twoje pliki. Nie jesteś autorem żadnych plików. Jedynie opublikowałeś pliki Maximusa i zmieniłeś exp/gold oraz zrobiłeś paskudny swf.

A propos kolejnego osobnika, jakim jest norbertson. On także nie jest autorem żadnego ze skryptów. Posklejał posty z jednego tematu i zrobił swój temat. Nic bym nie miał, gdyby nie przywłaszczał sobie cudzej pacy. Ale cóż, jeśli nic się nie moja wina. Zamiast kraść skrypty, wziąłby się za pisanie swoich.

Portal został stworzony(Oczywiście zawiera mnóstwo błędów i jest kalką wieży, albo zwykłych lochów) przez społeczność mpc(Jeśli mogę to tak nazwać). Nie wiem, co ktoś chce osiągnąć poprzez przypisywanie sobie czyichś skryptów, ale nie będę się już powtarzał, bo każdy wie jaka jest prawda. 

Wracając do posta grajowcy. Krejcomut oraz jego pomocnik nie są autorami skryptów. Jest nim "Magik"(Tak będę go nazywał, gdyż on nie życzy sobie aby wyjawiać jego nick. Ciekawe dlaczego :?), któremu sam osobiście pomagam. Widziałem ich, a raczej jego request i jestem na 111% przekonany, że on to napisał. Sam jest bardzo dobrym programistą i nie mówię tu tylko o php. Zresztą, pisał przy mnie lochy gildii(Gildia VS potwory i boss), więc nie mam żadnych zastrzeżeń.

Może znajdzie się chociaż 1 osoba, która przeczyta moje wypociny. Znam historię prywatnych serwerów SF od 2010(Albo nawet wcześniej), gdy na światło dzienne wyszły pierwsze pliki, posiadające tylko rejestrację i wygląd miasta. 

PS.

Aby nie było, że nic nie wnoszę do tematu to:

Dobry serwer.

Opublikowano

Widzę, że muszę tutaj wyjaśnić kilka rzeczy, bo nagle na forum pojawia się coraz więcej idiotów, znaczy amatorów, którzy przypisują sobie cudze prace.

1. Bobek = Turbo, czyli GrajowcyPL

Bobek nie jest autorem żadnych skryptów. Za czasów 'maximusa'(Nie jestem w 100% pewien czy taki miał nick), pracował z nim i od niego miał skrypty. Jedyne co zrobił to nagrał poradniki na YT i napisał(?), raczej skopiował lochy gracza i wkleił w $act wojen gildii. 

Wracając do tego, iż napisałeś, że są to twoje pliki. Nie jesteś autorem żadnych plików. Jedynie opublikowałeś pliki Maximusa i zmieniłeś exp/gold oraz zrobiłeś paskudny swf.

A propos kolejnego osobnika, jakim jest norbertson. On także nie jest autorem żadnego ze skryptów. Posklejał posty z jednego tematu i zrobił swój temat. Nic bym nie miał, gdyby nie przywłaszczał sobie cudzej pacy. Ale cóż, jeśli nic się nie moja wina. Zamiast kraść skrypty, wziąłby się za pisanie swoich.

Portal został stworzony(Oczywiście zawiera mnóstwo błędów i jest kalką wieży, albo zwykłych lochów) przez społeczność mpc(Jeśli mogę to tak nazwać). Nie wiem, co ktoś chce osiągnąć poprzez przypisywanie sobie czyichś skryptów, ale nie będę się już powtarzał, bo każdy wie jaka jest prawda. 

Wracając do posta grajowcy. Krejcomut oraz jego pomocnik nie są autorami skryptów. Jest nim "Magik"(Tak będę go nazywał, gdyż on nie życzy sobie aby wyjawiać jego nick. Ciekawe dlaczego :?), któremu sam osobiście pomagam. Widziałem ich, a raczej jego request i jestem na 111% przekonany, że on to napisał. Sam jest bardzo dobrym programistą i nie mówię tu tylko o php. Zresztą, pisał przy mnie lochy gildii(Gildia VS potwory i boss), więc nie mam żadnych zastrzeżeń.

Może znajdzie się chociaż 1 osoba, która przeczyta moje wypociny. Znam historię prywatnych serwerów SF od 2010(Albo nawet wcześniej), gdy na światło dzienne wyszły pierwsze pliki, posiadające tylko rejestrację i wygląd miasta. 

PS.

Aby nie było, że nic nie wnoszę do tematu to:

Dobry serwer.

@GILUxDILU

Jestem autorem portalu  <_<.

Hi,

I don't remember that I asked you to hide my nickname :) anyway thanks.. (I don't want to sell the files .. at least till I'm working on onRain project, that was the reason why I didn't write it everywhere)

I hope google translate and my intuition resolved Polish right  :D

anyway I'm author of everything which doesn't work on other private servers, it is possilble that you made portal too, but used code at this server is from me.

I hope all furter discussions about author are over :) just try files by Underworld and you will see on your own what works and what I've fixed.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...