Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić Silver II?

Spikeey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram w Cs'a 2,5 tygodnia. Mam rangę Silver I i nie mogę wbić wyższej. Wie ktoś jak ją najłatwiej wbić? Mam 52.9% wygranych meczy. Słyszałem, że ponoć MVP ma na to wpływ. Ile muszę ich mniej więcej zdobywać co mecz? Wytłumaczy mi to ktoś?

Opublikowano

Jak masz te 6-10 mvp na mecz to szybko awansujesz.

Graj z wyższymi rangami czyli z s5/s6 najlepiej by było.

Graj na serwerach spoleczności z tick64 a nie 128 bo na mm nasz tick64 a ciężko Ci będzie sie przestawić.

Ćwicz,Ćwicz,Ćwicz...

Nie wychylaj nie potrzebnie, dam Ci przykład:

Jesli biegniesz z pistoletem na longa i typek wylatuje przed Ciebie i strzela z kałacha w Ciebie a na minimapie widzisz ze twój z teamu jest na respie/patrzy mid, to ucieknij na samochod i bedzie sie patrzyl w strone samochody aby Ciebie zabić, wtedy twój członek teamu wybiega od respa i go na spokojnie tłucze i powinien paść HS.

Używaj mikro, sam mam 13 lat i widze że lepiej idzie jak jest większa komunikacja w teamie.

Graj z polakami, jeśli masz grać z niższymi to już lepsze randomy będą. (Np majać g3 grasz z s1 spadniesz)

To tyle chyba. xD

Ja tak gram i spokojnie jako s4 wygrywam z goldami. xD

(Nie, nie wygrywam z smurfami. xD)

Legenda
Opublikowano

Jeżeli wygrasz mecz to dużą przewagą rund oraz duża ilość MVP. Drugą opcją jest kupienie boosta np u mnie :P. W ciągu godziny/dwóch (maks) masz silver3.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Aby najszybciej awansować musisz:

-Być 1/2 w tabeli

-Mieć od 5 w górę MVP

-Grać z botem ( twój team)
-Grać z lepszymi rangami (s3-s5 starczy)

-Wygrać jak najlepszym wynikiem

2/3 czynniki spełnisz to 2-4 winy pod rząd i awans.

Pamiętaj winy musisz mieć pod rząd.

@tabi0

Wiesz że tą teorię wymyślił jakiś użytkownik?

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Awans zalezy tylko od przewagi rund(wiecej elo dostaniesz przy wyniku 16:0 niz 16:14) i mvp, miejsce w tabeli nie jest istotne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...