Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapper dla twojego serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm a te pochwały to od kolegów czy sam te konta robisz?
A może Ci ludzie są ślepi ? 

Te mapy to totalna porażka, wszystko płaskie bez życia, popracuj trochę nad skillem i wtedy się chwal.

Opublikowano

Mapki według mnie złe nie są, jak ktoś lubi taki minimalizm i nieprzesadzony design, to może spokojnie się skusić. Tylko jedna mała uwaga z mojej strony- zmień tekstury :) Ewentualnie je powiększ. Bo przez te, które używasz powstaje taki brzydki pattern, jak np na tym ostatnim screenie. To mocno przyciąga wzrok i wygląda nieestetycznie. 
Pozdrawiam, polecam i powodzenia :)

Opublikowano

I co, będziecie mi tu pisać kto ma lepsze mapki ode mnie? Gość takie chciał bo taki projekt mi dał, więc taką mapę dostał, a nie będę się nad tym rozwodził czy wam się to podoba czy nie, ani czy to rozumiecie. Komu się podobają to napisze, a jak się komuś nie podoba to niech przegląda dalej to forum i nie psuje innym nerwów.

Dostałeś zlecenie o treści "żadnej własnej inwencji, mapka nie może być ładna"?

Jeżeli upubliczniasz swoje prace, to musisz liczyć się z krytyką. Nigdy nie będzie tak, że ludzie będą Ci tylko słodzić. Szczególnie, jeżeli nie wychodzi Ci to najlepiej.

c:

Opublikowano

Hmm a te pochwały to od kolegów czy sam te konta robisz?

A może Ci ludzie są ślepi ? 

Te mapy to totalna porażka, wszystko płaskie bez życia, popracuj trochę nad skillem i wtedy się chwal.

Nie, nie robię kont żeby pisać sobie pochwały :)

Jeżeli upubliczniasz swoje prace, to musisz liczyć się z krytyką. Nigdy nie będzie tak, że ludzie będą Ci tylko słodzić. Szczególnie, jeżeli nie wychodzi Ci to najlepiej.

Liczę się z krytyką, ale nie będe znosił spamu tej samej osoby tekstami w stylu że coś takiego można zrobić w 30 minut, bo każdy ma różne tempo, ludzie mają różny gust i każdy ma inne umiejętności. Wiadomo że nie robie map tak dobrych jak Mizune, ale są osoby, którym wystarcza to co ja robie i znalazło się kilka osób zainteresowanych moją ofertą, co też daje mi możliwość dalszego rozwijania się.

Opublikowano

Takie coś to akurat idzie zrobić w 30 minut xD no taka prawda, myślę, że temat powinno się zamknąć.. kto będzie chciał to napisze­

Opublikowano

Tutaj to nawet gdybyś wstawiła najpiękniejszą rzecz świata to przyjdzie np. taki Thorin któremu nic nie wyszło i dla własnej wyimaginowanej zasady Cię zhejci.

Jeśli chcesz szczerych opinii na temat swoich prac to dostaniesz je tylko na m2dev, oczywiście omijając te od Polaków.

W życiu nie dostałem negatywnej opinii na temat jakiejkolwiek ze swoich prac od Niemca, Ruska, Francuza, Włocha czy nawet Rumuna, a od Polaków dostaje średnio 3 na 10. 

Oczywiście zakładam że zaraz znajdzie się jakiś harpagan któremu patriotyzm nakaże napisać że tu się tworzy lepsze serwery więc nawet już nie licząc Atrei, proponuje porównać byle jaki topowy polski priv do np. RottenRoot czy Essential.

A co do samych map, to w 2008 roku tworzyli lepsze czyszcząc areadata w folderach i ustawiając na PL'owskich mapach obiekty Map Objectorem, także bez szału.

Najbardziej rozśmieszył mnie jednak ten podpunkt w treści oferty "-Dbałość i staralność o szczegóły mapy"

A ten 4 screen chyba będzie mnie trapił za każdym razem jak otworzę World Editora : 

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1769114247180131190257.jpeg

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...