Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapper dla twojego serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym zaznaczyć że nie jest to żadna oferta handlu, Jest to tylko ogłoszenie, które ma na celu zareklamowanie mojej osoby na stanowisku mappera, co pozwoli mi się dalej rozwijać w tym fachu.

A więc, co oferuje?

-Szybki kontakt

-Szybkie wykonanie mapy

-Dbałość i staralność o szczegóły mapy

-Wykonuje mapy wszelkiego typu

-Uczciwość

-Poprawki lub dowolne przeróbki wedle życzenia

-Samemu wybierasz tekstury jakich mam użyć na mapie

Czego wymagam?

-Łatwego kontaktu

-Uczciwości

Chcesz, abym został mapperem na Twoim serwerze?

W takim razie pisz:

GG: 28957865

PW na forum

Przykładowe prace:

8966514242005561190257.jpeg

5861214242005561190257.jpeg

1769114247180131190257.jpeg

Opublikowano

Polecam moją mordę. !
Mapy robi wyśmienicie i dosyć tanio, dobrze mi się z nim współpracuje, angażuje się w robienie map i nie robi na opie...xD

Opublikowano

Bardzo ciekawe mapki ;)

Osobiście nie znam osoby oferującej się jako Maper lecz po Temacie i przykładach map można go śmiało polecić :)

12113099795230620771.png

Opublikowano

mnie się to nie podoba, moja pierwsza mapa wyglądała lepiej, ale powodzenia.

Każdy ma inne gusta.

@Pokaż więcej prac, bo masz :D

Opublikowano

­

mapy daimao. w porównaniu do twoich są o niebo lepsze.

Chyba żartujesz.

Pomysł na mapy masz dość fajny, aczkolwiek pracuj nad teksturowaniem i gospodarowaniem terenu i będzie cacy ;-) Ofc Polecam

Opublikowano

I co, będziecie mi tu pisać kto ma lepsze mapki ode mnie? Gość takie chciał bo taki projekt mi dał, więc taką mapę dostał, a nie będę się nad tym rozwodził czy wam się to podoba czy nie, ani czy to rozumiecie. Komu się podobają to napisze, a jak się komuś nie podoba to niech przegląda dalej to forum i nie psuje innym nerwów.

Opublikowano

:>
Oj tam od razu hejty :/ każdy zaczynał taki daimao :> też zaczynał w taki sam może sposób jak autor tematu :) za kilka miechów bedzie lepiej :P ćwicz :P serdecznie Polecam

xTabwwt.png

Opublikowano

:>

Oj tam od razu hejty :/ każdy zaczynał taki daimao :> też zaczynał w taki sam może sposób jak autor tematu :) za kilka miechów bedzie lepiej :P ćwicz :P serdecznie Polecam

też życzę powodzenia, a negatywna opinia to też opinia. i nie każdy zaczynał w taki sposób z mapą.

Oj hejtujesz wszystkich innych, a sam nic specjalnego nie robisz ;)

"I co, będziecie mi tu pisać kto ma lepsze mapki ode mnie?" WTF?

Opublikowano

też życzę powodzenia, a negatywna opinia to też opinia. i nie każdy zaczynał w taki sposób z mapą.

"I co, będziecie mi tu pisać kto ma lepsze mapki ode mnie?" WTF?

Weź lepiej wypierda... i nie sap, jeśli Ci się nie podoba no to trudno, opinie dałeś to po co jeszcze dyskutujesz?

Nie mogę zrozumieć tego co dzieje się na tych mapach.

Na expowiskach panuje bieda, tekstury to porażka, a ostatni screen mnie pozamiatał.  

Nie polecam.

Musi trochę tekstury pozmieniać jak @1373230489-U611928.pngMizune i będzie wyglądała mapa bombowo

Opublikowano

Witaj  zkontaktuj sie ze mna na pw pozdrawiam  lub gg masz w moim profilu mam ciekawa propozycje ;) 

@ edit ps i nie patrz na hejty innych poprostu zazdroszczą ;P  

Prawdą jest  że jest pare niedociągniec ale wszystko da sie naprawić ;) pozdrawiam

Opublikowano

Emm... mapki są takie se, nie wiem czy koledzy Ci pozytywne opinie dają, (no może jedna lub dwie mapki są dobre) ale nie ma co się oszukiwać, są kiepskie...

Miasteczko najlepiej Ci wyszło, ale te ogniste ziemie.... odrzuca ...

Ile tak za mapkę 6x7? 

Opublikowano

Weź lepiej wypierda... i nie sap, jeśli Ci się nie podoba no to trudno, opinie dałeś to po co jeszcze dyskutujesz.

odpowiedź jest prosta-bo mogę. To ty nie umiesz zachować się z kulturą, o ile wiesz co to jest kultura.

Btw. Nie ma czego zazdroscic bo taka mape mozna zrobic w 30 min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...