Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pompamt2

Zykus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem co do prywatnego serwera "Pompamt2" nie chciał bym tutaj nic reklamować ale już szukam pomocy dobre 20 minut.

Przejde do rzeczy, A więc kiedy wszedłem w grę pisało mi że nie mam pobranych nowych plików z patcher'a więc włączyłem patchera i zaczeły pobierać się nowe pliki. Po pobraniu się ich Wyskoczył mi błąd (error): "FATAL ERROR!File not exist: Pack/Indek" i nie mam pojęcia co dalej z tym zrobić poprosze o wyjaśnienie i pomoc. Dziękuje :)

Opublikowano

Ale z kolegą paczyliśmy w jego folderze "pack" i też nie ma tego indeks jest tylko index którego ja też mam...

Opublikowano

Dokladnie tak jak ci tu Endy napisal. Odpusc sobie to gowno. Tak wogole nie sadzisz ze pierw powinienes udac sie z tym problemem do administracji PoampaMT2? Ewentualnie pozniej zwrocic sie do czlownkow mpc po pomoc?

Opublikowano

A i jeszcze... To nie jest wina raczej launcher'a bo kolega mi dał swojego "metka" na pendriv'e  a jemu działało a jak chce włączyć też jego to, to samo się wyświetla (error). Wydaje mi się że mi komputer to w jakiś sposób blokuje. Jak ktoś zna odpowiedź to gg-52138265

Opublikowano

szkoda,że z 3232 zrobiło sie 311 w zaledwie 1 miesiąca i 9 dni !

Szacun panowie szacun

To samo co web metin. Niektórzy nie powinni sie brać za serwery metina po prostu, bo sa mega chujowi. "Pozdro" I.

Opublikowano

To samo co web metin. Niektórzy nie powinni sie brać za serwery metina po prostu, bo sa mega chujowi. "Pozdro" I.

Najlepsze jest chwalenie się niejakiego :

Inkscape

jaki to on nie jest zajefajny ojojojo,bęc pada syf :)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...