Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Expienie kont / refków autobotem! LeagueSharp - Wersja 2015!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da sie expic te konto czy nie? L# podobno platny wiec jak to dziala?

L# na boty działa bez ograniczeń , jeżeli chodzi na ludzi to masz 2 gry free

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem gdy bot uruchamia grę wyskakuje komunikat który mówi że nie mogę się połączyć z grą, gdy gram bez bota wszystko jest  w porządku.

Czasami także wyskakuje okienko ładowania postaci lecz okienka są puste i nic się nie dzieje.

Dodam że bot gra ARAMY

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

działa jeszcze ten sposób czy nie?

ps1 jesli dziala to trzeba miec oryginalnego szarpa czy mozna na scrakowanym?

Opublikowano

Reph3at mi bugpslaty wywala, ale Volibot mimo bugsplata uruchamia grę ponownie, nie zawsze wywala bugsplata ale drugie włączenie gry po bugsplacie i lol normalnie działa ;)

Opublikowano

Reph3at mi bugpslaty wywala, ale Volibot mimo bugsplata uruchamia grę ponownie, nie zawsze wywala bugsplata ale drugie włączenie gry po bugsplacie i lol normalnie działa ;)

Ja już nie pamiętam czy Voli automatycznie restartuje grę jeżeli się scrashuje, możesz potwierdzić? Bo zainstalowałem system od nowa i chwilowo nie mam dostępu do VMware i VM'ek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy komuś nie wyszukuje wgl Aramów volibot? :c

MEDIUM_BOT normalnie mi dziala, ale aramow nie wyszykuje..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko ładnie pieknie dzieki, troche sie nagłowiłem ale dałem rade bo zielony w tym jestem, weszło do gry gra sobie i mam takie tycie okineko które pokazuje mi przebieg gry, moge sobie je jakos powiekszyc? bo szczerze nic nie widać xD i czy niema limitów gier?

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

są jakieś inne boty, które działają?

­

Na nulledzie widziałem tematy z zaktualizowanym volibotem w dziale lola. Poszukaj

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy jest osoba która może mi to dokładnie wytłumaczyć co zrobić krok po kroku? Nie ogarnięty w te sprawy ;)

Opublikowano

Czy jest osoba która może mi to dokładnie wytłumaczyć co zrobić krok po kroku? Nie ogarnięty w te sprawy ;)

To już nie będzie działać bo jak poradnik był pisany to L# był darmowy, teraz jest już paid a granie coop vs ai jest bez sensu. Jest nowa metoda ale nie chce mi się jej opisywać.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja polecam zamiast VMware - windows 10 :D. Posiada on mozliwosc kilku pulpitow, coś jak VMware I mozna to latwiej I szybciej przelaczyc. Wystarczy kliknąć na ikonkę. A tut - mega :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jaka jest ta nowa łatwa metoda? Bo w sumie pierwszy raz będę lvlować konto programem a przydałoby się jakieś na EUW.

@Edit

Zauważyłem, że kilka postów wyżej napisałeś (kieruje do autora), że nie chce Ci się opisywać. No ale jak mógłbyś, albo ktokolwiek inny to byłoby miło. :x

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...