Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Expienie kont / refków autobotem! LeagueSharp - Wersja 2015!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jesli chce grac kreator druzyn to co wpisac w acc ? Bo mam ograniczenie na 5 gier a mozna to ominac przez kreator

sygna.png

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poradnik c*****y słabo wszystko wytłumaczone ktos kto się nie zna nie zrobi tego z tym poradnikiem 2/10

Jeżeli ktoś trochę myśli zrobi tego bota bez problemu ...

Dzięki za poradnik :)

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

Panowie powie ktoś czy AIM powinien kupować itemy ? Bo u mnie nie kupuje a autossharpporting kiepsko się spisuje na ARAM-ach. Problem z butami wczoraj został rozwiązany aktualizacją

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale warto to robic?

smurfa nie chce, same referale.

ale nagroda z referali to 5k pz, dwa championy i skiny, warto ryzykowac bana dla tego?

Opublikowano

Mam najnowszego volibota i nie pickuje mi wybranej postaci. Ostatnio patrze, a bot lata Rengarem supportem pod ap.

Z którego assembly korzystasz? AIM czy AutoShapp? Ten drugi z moich obserwacji ma jeden stały supportowy build. W configu masz ustawione żeby pickował np sorakę czy kogoś? Jeżeli jedziesz na ARAMach to nie masz na to wpływu - i tak się zbuduje pod AP :P 

Opublikowano

AutoSharpporting

[Other]
ChampionPick=Soraka
RndSpell=false
Spell1=Heal
Spell2=Ghost

Mimo to wybiera rengara, nidalee, khazixa, elise itp. Gram 5v5 z  botami

Opublikowano

ja dzisiaj sobie odpaliłem voli + sharpa program wybiera postać która wpisze w configu niestety stosuje buildy pod supporta nawet na ashe czy varusie i cały czas feeduje nie wiecie co jest grane? ;/

Opublikowano

No niezłe ale nie skorzystam 3 lvl do 30lvl to nie dużo już szykuje się na rankedy !

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...