Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stylish - CsGoLounge (Ciemny styl)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Zapewne większość graczy Counter Strike - Global Offensive kojarzy stronę csgolounge.com. Jeśli nie, już śpieszę z wyjaśnieniem - strona ta służy do wymiany przedmiotami w grze oraz obstawiania meczy (też przedmiotami z gry).

Miałem chwilę wolnego czasu więc stworzyłem (właściwie dodałem do istniejącego już stylu, ale najpierw pisałem sam) prosty, ciemny styl do tej strony.
Styl tworzyłem na podstawie stron typu flat design, czyli podobne kolory na całej stronie, brak gradientów, zaokrągleń, cieni itp.

Screeny:

Strona główna

5SORhjF.jpg

nHlvHDL.jpg

Moje zakłady

miTswbZ.jpg

Podstrona meczu

Y05B8Bl.jpg

Informacje:
Twórca "podstawki" (ciemny styl) - https://userstyles.org/users/269747
Poprawki, modyfikacje - https://userstyles.org/users/284887
Wymagany dodatek Stylish - Firefox | Chrome | Opera

Pobieranie:
Kliknij tutaj.

img.jpg

Opublikowano

Czy to jest sam szablon HTML, CSS, czy jest on zakodowany? (Zależy mi by nie był zakodowany, bo szukam sobie jakiejś pracy ;D )

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Jest to sam kod css, nie trzeba go pobierać a przed zainstalowaniem możesz go sam przejrzeć i jeśli chcesz zedytować. ;)

img.jpg

Opublikowano

Live demo jest na stronie

www.csgolounge.com

Ta strona zajmuje sie zakladami przedmiotow w grze counter strike global offensive.

Dodatkowo: Dla ludzi ktorzy nie wiedza co to stylish, jest to dodatek dla roznych przegladarek pozwalajacy na zmiane stylu danej strony, tworzysz nowy styl dla siebie lub mozesz go udostepnic publicznie aby inni mogli go pobrac i uzywac. W temacie jest sam styl css ktory dziala jako "plugin" do tego dodatku.

@topic

Fajny styl, ja zrobilem podoby, wyglada bardziej jak metro, aktualnie go uzywam dla siebie chociaz zadko odwiedzam ta strone od ostatniej przegranej.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Brak downloadu.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...