Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global jak zarabiać na mc? Czy są inne sposoby dorobienia się?

Anros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jak zarabiać na mc solo lub w 2/3 osobej grupie?Poszedłem sam i na koniec 5 rundy dostałem stara monete a chciałbym te perfekty podropic i poza mc gdzie jeszcze mogę zarabiać?Bede wdzięczny jeśli mi dacie jakieś poradniki lub  wytłumaczycie +++:)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o MC, to dropisz perfekty. Ustawiasz MC 19x Kadawery z dołu + 1x Nivas (nie wiem, czy tak to się nazywa po polsku, w każdym bądź razie 99 lvl mają). Wtedy masz bodajże 181 punktów i dropią właśnie te najbardziej pożądane monetki. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ludzie pisali,że wyciskaja po 30 monet na łebka na jednym mc,jak to możliwe skoro ja na 20 rund miałem max 11 perfektow?

Opublikowano

Ludzie pisali,że wyciskaja po 30 monet na łebka na jednym mc,jak to możliwe skoro ja na 20 rund miałem max 11 perfektow?

Bo idą w grupach ośmioosobowych, gdzie monetki dropią w większych ilościach (ale za to zajmuje więcej czasu - każdego rooma po 8 fali). ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Im więcej osób w grupie, tym więcej monet za mc.

Czyli np. jak jest 8 osób na mc, to może być ok. 200 monet.

Edit: Phi, Neło szybszy.

Opublikowano

Ref,to jak mc to jedyny zarobek? narazie mam 105 lv i gdzie expić na 105+?

Za moich czasów, to expiło się w Tombie na Hegemonach, a hajsy zarabiało dropiąc niebieskie eq w Strayanie. :v Ale teraz, to raczej bezwartościowe śmieci. 

Opublikowano

Jeszcze jedno mam 99 lv gram ryckiem paladynem i wymaxowałem all pasywy,które tylko mogłem i podwójne/3 ciecie czy coś na lv 6 zostalo mi jeszcze 15k pu i nie wiem czy farmić teraz jeszcze pu na quescie,który na sucho daje 100 pu (jest on do 101 lv),czy może 15k wystarczy?

Opublikowano

Jeszcze jedno mam 99 lv gram ryckiem paladynem i wymaxowałem all pasywy,które tylko mogłem i podwójne/3 ciecie czy coś na lv 6 zostalo mi jeszcze 15k pu i nie wiem czy farmić teraz jeszcze pu na quescie,który na sucho daje 100 pu (jest on do 101 lv),czy może 15k wystarczy?

15k PU to bardzo dużo. :p Fakt 100 PU za questa to całkiem sporo. Jak się obawiasz, że Ci zabraknie, albo, że stracisz PU w wyniku dedów, to możesz jeszcze pofarmić, ale też dobrym miejscem do farmy PU jest Nairat. ;]

Opublikowano

Na luzie ci starczy, bo w trakcie gry nałapiesz jeszcze mnóstwo punktów. :P Czy to Kamira w Nairat, czy to Kaplica, a czy to chociażby Więzienie w Tarian, w którym PU leci jak w Procku, jak nawet nie lepiej (mobki masz na 1-2 skille, o ile mnie pamięć nie zawodzi)... Spokojnie graj i się o to nie martw. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dobij 20k PU to nie bedziesz musial potem dorabiac nic, tyle ci po prostu starczy

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...