Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komenda FPS

Naviee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakieś 15 minut gram sobie w counter strike 1.6 na serwerze deathrun, gdy nagle serwer podpowiada "Wpisz komende FPS aby szybciej skakać" No to sobie myślę, no dobra wpiszę. Wcale szybciej nie skaczę, FPS trzymały mi się 72 teraz 100 ileś i tak skaczą (mam lagi) czat przeniósł się na sam dół u góry wyskakuje mi z opóźnieniem co ktoś pisał, albo jakieś podpowiedzi z komendami serwera. Mam tak na każdym serwerze teraz. Jak to naprawić? Czy w ogóle da się to naprawić?

Opublikowano

Czat u góry opóźniony zniknął po zresetowaniu gry. Teraz jedynie gra zacina się i skacze po 100 fps, jak to zmienić?

Opublikowano

Najlepiej to zaznacz sobie we właściwościach configu "Tylko do odczytu" wtedy nic ci nie wprowadzi zmian do configu. Po wyjściu z cs'a miałbyś takie same ustawienia jak przed wejściem. Jest to przydatne kiedy modyfikujesz go sobie, bo przy wejściu w cs'a bez tej opcji automatycznie ci wszystko zmienia.

76561197967532978.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...