Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walka do golda

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No witam. Postanowiłem zrobić sobie taką małą galerię, w której będę ukazywał ciężkie walki ze zwierzętami w jungli znanymi także jako przywoływacze na summoner's rift. Obecnie jestem w s1, niby nie ma tam zbyt wysokiego poziomu, ale jak widać nie zawsze mam szczęście do teamów.

Tutaj parę dzisiejszych gier z @Zarax, chociaż pewnie reszta rozgrywek będzie grana częściej solo. ;)

fJWgaWh.png

FxCCP2y.png

gKeSbpF.png

GOFugN0.png

674071459604241683421.gif

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkich Pantheonów powinno się zagazować...

Powodzenia, widzę, że ładnie Ci tym Xerath'em idzie. ;)

Opublikowano

Najlepsiejszy! Powodzenia, jeszcze daleka droga! :>

Nie pocieszyłeś mnie tym. :( Przy wielkim szczęściu 2 winy i będzie promo, chociaż znając moje szczęście to jeszcze długo potrwa. :P

Opublikowano

Widzę, że utrudniasz sobie rozgrywki poprzez @Zaraxa grającego niesławną Riven. Powodzenia.

Opublikowano

Jak widać wszystko co zdobyłem przez ostatnie dni znowu wraca do 0. Darius okazał się zbyt mocnym zwierzęciem na linii no i wyszło jak wyszło...

9v08mh4.png

Opublikowano

Powoli odrabiam to co straciłem. Przyznam, że gra była dość ciężka, bo był moment, gdzie brakowało paru sekund, aby enemy wygrało. Tutaj po raz kolejny duo z @Julietta

VRVBRi8.png

Opublikowano

Najlepszy legit Xerath jakiego znam, to tylko kwestia czasu, kiedy osiągnie złotą dywizję.

Opublikowano

Dek, jutro dam dowód że się da, jak na teraz jestem bronze 2 :3

#a co do tematu , to powodzenia :D

Wyjście nie jest większym problemem, bo jak widać rzadko kiedy mam tam trudną grę. Rzecz w tym, że zawsze coś jest nie tak w teamie, tak jak w ostatniej grze support, który trollował, bo bez adc jeszcze dało się przeżyć. Gorzej było w late. ;x

538701432659419578515.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...