Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forcecraft

Faffel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

3info.png

czerwony.png

em.pngNazwa serwera: Forcecraft

em2.pngAdres IP serwera: Forcecraft.ench.pl

em.pngIlość slotów: 300

em.pngTyp serwera: Skyblock

em.pngRekrutacja: TAK

em.pngWersja serwera: 1.7.2

em.pngPremium: NIE

em.pngBiała lista (whitelist): NIE

em.pngPotwory: TAK

em.pngZwierzęta: TAK

em.pngNether: NIE

em.pngEnd: NIE

em.pngPvP: TAK

czerwony.png

3admin.png

zielony.png

[Właściciel] Faffel, Radek015

[Moderator] Yahoo

[Pomocnik] Pehol, ZakochanaX,Snegula121

zielony.png

3opis.png

czerwony.png

Jeden z trudniejszych serwerow Skyblock. Aby nie znudzil sie szybko mamy pare ulatwien :) :

-Posiadamy MyPety dla wszystkich graczy

-Plugin Timber, do latwego scinania drzew

-Zamierzamy dodac rangi za pieniadze serwerowe(po paru chwilach dzialania, plugin odmowil posluszenstwa)

-Recznie budowany, spawn w klimacie SkyBlock

-Otwarta rekrutacje, kazdy moze zostac H@ :)

-Urozmaicony drop ( Wprowadzamy niedlugo nowe dropy)

-Generator stone ( tylko dla niektorych graczy: ,,aby nie bylo tak latwo :) )

Administracja, to wytrwali gracze serwerow skyblock. Nasz serwer powstal poprzez zlepek najlepszych cech ze wszystkich serwerow

Zamierzamy utworzyc takie serwery jak Survival, Creative. Jednakze potrzebujemy waszej pomocy

czerwony.png

Nasz spawn:

12424651447441733389_thumb.jpg

51754990694562507315_thumb.jpg

Lochy=expiarka

76614099458014803928_thumb.jpg

Wyspy

79590871015463924086_thumb.jpg

Opublikowano

Serwera nie polecam w 100%, Administracja do gimnazjaliści, jeżeli nie podstawówka, która po prostu jest nie ogarnięta. Niżej wrzucam screeny, rozmowy z Administracją. + Dostałem bana, za to że spadłem ze spawnu i zginąłem. Nie polecam i odradzam gry na tym serwerze.

v7ozJaA.png?1

2KphFD4.jpg?1

yEIfIzP.jpg?1

v1DFIIx.jpg?1

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

@Adiospomidoros1

Przepraszam zaszla pomylka

Moja nieogarnieta administracja pomylila Cie z inna osoba, ktora w podobny sposob nas zwyzywala na innym serwerze ( gdzie ma H@ ), i aktualnie wchodzi na nasz serwer pod roznymi nickami i prowokuje kazdego, reklamuje ich serwer itd

Wlasnie pod taikmi nickami typu ,,misisaczek" wchodzil, wiec latwo bylo o pomylke

Sprawe zalatwie. Prawdopodobnie nastana zmiany w administracji bo co niektorzy nie potrafia sie zachowac nalezycie

Jeszcze raz przepraszam za to co zaszlo, to sie nie powtorzy

Opublikowano

@Faffel

Nie wiem, czy można Ci wierzyć tak czy siak, napisałem że tyle mi wystarczy żeby wystawić opinię na MPCforum, to dostałem bana, więc nie wiem, mniejsza o to. Dobrałeś Sobie beznadziejną Administrację ja mojego zdania nie zmienię,   wyżej są dowody i serwera nadal nie polecam.

Pozdrawiam.

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Więc tak byłem na serwerze po wyjaśnieniu całej tej dziwnej sytuacji, dowiedziałem się mnóstwo rzeczy, a pierwsza z nich jest taka, że Administracja jest nietolerancyjna, a drugie, że potrafią się zmienić jest to ich pierwszy serwer, według mnie serwer powinien mieć przerwę techniczną i naprawić błędy, które na serwer występują, forum serwera powinno zostać zmienione chodzi głównie o styl forum. To jest taka kwestia praktyczna, a teoretyczna. No cóż zostałem odbanowany, przeproszony, ale, właśnie ale, brakuję Wam doświadczenia, radziłbym Wam zainwestować w Grafika, WebMastera i Programistę, ponieważ serwer nie posiada żadnych autorskich pluginów, co czyni "gorszym" od innych.

Napisałem co by trzeba było zmienić na serwerze, edytuję ten post, jak zobaczę jakieś zmiany, na razie oceniam serwer. 8/10.

Pozdrawiam.

Cytat

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

@ref

@Adiospomidoros1

Dziekujemy za zmiane, a co do zatrudniania osob trzecich to narazie powiedzmy, ze ,,zbieramy kase" na to

Mielismy jednego, ktory zaczal nam grozic sadem... dlatego narazie obejdziemy sie bez

Fakt, jest pare bledow. Progresywnie je naprawiamy :)

Co do forum, narazie jest stworzone ,,aby bylo", poniewaz przenosimy sie na inne niedlugo.

Opublikowano

@Faffel

Na serwerze jest pełno błędów dotyczących pluginów, jeżeli macie jakieś problemy bądź czegoś nie umiesz zrobić, to służę pomocą. 

Pozdrawiam.

Cytat

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

@Adiospomidoros1

Jakbys mogl napisac co wedlug Ciebie jest nie tak w wiadomosci to bede wdzieczny :)

@Galador256

Aktualnie to jest pierwsza taka skraga ( moze jakis budowniczy cos kopiowal wtedy jak grales ? )

Mam wglad do wykresow TPS i od 7 dni nie spadl ponizej 19, co oznacza brak lagow ze strony maszyny/jej lacza

P.S czemu negatywnie ( i narazie tylko one ) wypowiadaja sie osoby, ktore maja swoje wlasne serwery ? :/

@Galador256 Moglbys mi podac swoj nick, na jakim grasz u mnie na serwerze ?

Chcialbym zobaczyc czy ktos taki wogle sie zarejestrowal ;)

Opublikowano

@Adiospomidoros1

Jakbys mogl napisac co wedlug Ciebie jest nie tak w wiadomosci to bede wdzieczny :)

@Galador256

Aktualnie to jest pierwsza taka skraga ( moze jakis budowniczy cos kopiowal wtedy jak grales ? )

Mam wglad do wykresow TPS i od 7 dni nie spadl ponizej 19, co oznacza brak lagow ze strony maszyny/jej lacza

P.S czemu negatywnie ( i narazie tylko one ) wypowiadaja sie osoby, ktore maja swoje wlasne serwery ? :/

@Galador256 Moglbys mi podac swoj nick, na jakim grasz u mnie na serwerze ?

Chcialbym zobaczyc czy ktos taki wogle sie zarejestrowal ;)

Ale mi sie to zdarzało prawie zawsze jak wchodzilem. Nie podam nicku bo bedzie hejt na mnie. Ogolnie zainwestujcie w mocniejszy sprzet.

images.jpg

Opublikowano

@ref

@Gladator256 

Prosze tylko o podanie tylko na pw, nie bedzie ,,hejtow", ja w przeciwienstwie do niektorych zachowuje sie jak na moj wiek przystalo ( chyba). Sprawdze tylko date rejestracji, /playtime i kiedy ostatnio byles i sredni twoj ping wzgledem serwera.

Licze na odpowiedz, w przeciwnym razie wniase prosbe o usuniecie oceny z powodu niepopartych faktow

Aktualnie oczerniasz mnie, oraz moje dzielo. Chcialbym, zeby to zostalo poparte dowodami, a nie tylko pisanie bredni, aby zniszczyc konkurencje :)

Aktualnie nikt sie na to nie skarzyl, maszyna chodzi przy aktualnych 20 osobach na obciazeniu 60% CPU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...