Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 tematy w jednym temacie

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie samo to, że w K-on'ie nie ma żadnego celu fabularnego jest plusem - my się tu mamy skupiać głównie na muzyce i piciu herbatki oraz jedzeniu ciasteczek.

Powielanie tych bzdur o ciasteczkach i herbatce w K-On nawet nie jest śmieszne. Zresztą ten element w ogóle mnie nie interesował. Największe zalety K-On to muzyka, humor (chociażby świetne teksty) i bardzo fajne postacie.

Jakby nie Go! Go! Go! Maniac i ta nasza moe loli to bym raczej nie miał co dobrego tu wspominać. A, i zawsze jak wcinają ciasteczka to sie głodny robiłem co zdecydowanie na minus jest, bo przytyłem razem z bohaterką.

O czym piszesz? Odnośnie Azusy to była tylko jedną z wielu zalet. Mio jak i pozostałe dziewczyny też były świetne.

Opublikowano

Powielanie tych bzdur o ciasteczkach i herbatce w K-On nawet nie jest śmieszne. Zresztą ten element w ogóle mnie nie interesował. Największe zalety K-On to muzyka, humor (chociażby świetne teksty) i bardzo fajne postacie.

O czym piszesz? Odnośnie Azusy to była tylko jedną z wielu zalet. Mio jak i pozostałe dziewczyny też były świetne.

Zapomniałeś dopisać "Moim zdaniem" na początku posta.. oraz w kilku poprzednich.

Czasem się zastanawiam czy was to podnieca tak dyskutować o jakiejś błahostce przez kilka stron.

Jeśli nie wiesz o co chodzi to wejdź chociażby do tematu Highschool DxD. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

417711489342956987022.png

Opublikowano

Zapomniałeś dopisać "Moim zdaniem" na początku posta.. oraz w kilku poprzednich.

Czasem się zastanawiam czy was to podnieca tak dyskutować o jakiejś błahostce przez kilka stron.

Jeśli nie wiesz o co chodzi to wejdź chociażby do tematu Highschool DxD. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Masz racje, też mnie to powoli denerwuje. Selweron wyraża swoje zdanie odnośnie ulubionych jego postaci, zalet, czy wad, a Ten armoro próbuje wiedzieć lepiej, która postać była dla selwerona dobra..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ktoś tu chyba ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Proponuję na przyszłość pomyśleć przed napisaniem komentarza. Wszystko co pisałem było moim zdaniem. Później się spytałem o co chodzi z tym "go go", a potem napisałem, że nie tylko Azusę uważam za świetną postać w K-On.

Opublikowano

Ktoś tu chyba ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Proponuję na przyszłość pomyśleć przed napisaniem komentarza. Wszystko co pisałem było moim zdaniem. Później się spytałem o co chodzi z tym "go go", a potem napisałem, że nie tylko Azusę uważam za świetną postać w K-On.

Dla mnie to http://scr.hu/1wdk/8363xnie jest grzeczne przedstawienie zdania, tylko narzucenie swojego zdania innej osobie, która sądzi inaczej.(w dodatku nie dodales "Moim zdaniem", wiec wygladalo to tak jakbys to co pisal uwazal za jedyną, szluszną prawde). Chociaz teraz jak patrze, to to "o czym piszesz" miało inne znaczenie niż mi sie wydawalo, wiec może faktycznie się Ciebie czepiam ;)

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...